Az erõs smink és van egy jellegzetes arcvonásuk, erõsen szõkére van festve a hajuk.
2020. dec. 13. 13:21
3/7 anonim válasza:
Elég kerek arc és szerintem a
többségük elég nagy fejü.
2020. dec. 13. 13:24
4/7 anonim válasza:
Férfiak = Többnyire zord, bányamunkás arc, vodkától sokszor pirospozsgás, de az még nem részegség. ^_^
Nők = Bárisnya. Jellegzetes, erőteljes tekintet/arc, kissé kerekded. De amúgy az orosz nők/leányok hihetetlen jól néznek ki. Szerintem.
2020. dec. 13. 13:31
5/7 anonim válasza:
Az a jellemző rájuk, hogy oroszok.
2020. dec. 13. 13:32
6/7 anonim válasza:
Rengeteg orosz ismerősöm van és tisztelettudók, szorgalmasak stb. Viszont nekem a gondolkodásmódjuk nagyon furcsa. Pl. nagy állatvédő, de bundában van egész télen.. A cél érdekében mindent, teljesen ok gyerekeket poffozni edzésen, mert ugye meg kell tanulni tiszetelni az edzőt.. Vagy pl. amikor a 100 kilós kommentátor ledagadt disznóza a 42 kilós sportolót.. Kritizalni nagyon tudnak, de elgondolkodni, hogy ők mit csinálnak az már nem megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.