Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Viccet csinált magából Schober...

Viccet csinált magából Schobert Norbi azzal, hogy kijelentette szerinte 100 kiló felett vágódisznó súlyban vannak a férfiak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 21:06
1 2 3 4
 21/31 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Igazi takony féregnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a kövér emberek hátán gazdagodjon meg és harácsoljon össze magának akkora vagyont aztán pedig megszégyenítse őket. És nyilván azt hiszi, hogy mert ő "kövér gyerek volt" akkor az az ő szájából nem gáz. De, gáz. Plánesőt, hogy ő is volt kövér ember, tudhatná jobban, hogy a testszégyenítés egy embert sem fog inspirálni a változtatásra.

Amúgy meg nem tudom, most ha a 120 kilós Dwayne Johnson meg Norbi közül kéne választanom, én nem nagyon hezitálnék, melyiket válasszam lol.

"De Norbi az átlag férfiakról beszélt" ok, és akkor az átlag 100+ kilós férfiakat lehet gúnyolni és megszégyeníteni a testük miatt? Miért? Miaf.sz? Megy a nagy bodypositivity mozgalom a nőknél, ami abszolút jogos és tudom, hogy sok kritika éri azt is, de terjesszük már ezt ki a férfiakra is. Miért kell egy férfinak mindenáron acélos hasizom meg f-szomtudjami?

A jó isten tudja, hogy nem én vagyok a férfi nem legnagyobb rajongója, úgy összességében, de bmeg még az én jóízlésemet is b-ssza, ha valaki undormány stílusban, indokolatlanul a férfiak KÜLSEJÉRŐL beszél.

Az egészségre vonatkozó megnyilvánulásokat meg őszintén szólva képtelen vagyok komolyan venni. hol a f-szba érdekel engem, hogy Kiss Lajos egészséges-e vagy nem? NEm hiszem el, hogy Norbit egy kicsit is érdekli mások egészsége, mert úgy őszintén szólva senkit nem érdekel. Ez csak egy ürügy arra, hogy a kövér embereket basztassuk. Ha sovány ember eszik mindenféle sz-r kaját, pláne ne adj' isten szupermodell, akkor az "relatable" meg "valós" meg "ők is emberek", ha kövér ember eszik ilyeneket, az meg egészségtelen és hirtelen mindenkinek van egy dietetikus diplomája. Ha érdekelné Norbit mások egészsége, akkor nem emberi fogyasztásra alkalmatlan, feldolgozott szutykokat árulna, nem verné magát, hogy kubai szivart szív és nem enné a zsírt, mintha az élete múlna rajta. Szóval bocs, de én nem hiszem el, hogy őt nagyon érdekli mások egészsége.

Egyszerűen csak egy kis görcs.

Illetve azt sem tudom, Norbi hol nőtt fel, én vidéken, nálunk a vágódisznó 150 kilónál kezdődik.

2021. ápr. 16. 09:35
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért írtam, hogy védjem, csak hogy nem az izmosakról beszélt.

Engem az bsz fel, hogy a nőkre tett kijelentése után kevés férfi állt ki a nőkért, ment a szidás, hogy hát igen, Norbi mond valamit. Most meg hópihéskednek a férfiak, és a nők, akik férjei ikerterhesnek tűnnek.

2021. ápr. 16. 09:42
 23/31 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
#22 Hát ez nem újdonság, hogy sok férfi csak akkor tud falat döngetni, ha őt éri sérelem, de ezt már megszoktam. :)
2021. ápr. 16. 09:46
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő a 160 centijéhez 100 kiló volna, az tényleg vágósúly.
2021. ápr. 16. 13:56
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt szimpatikus, de ebben igaza van, én is gyakran hangoztatom, hogy 100 kilónál a hízósertés kezdődik, onnantól veszik át a vágóhidak. A világ negyedik legkövérebb nemzete vagyunk, nem megsértődni kell az ilyen kijelentéseken, hanem tenni a túlsúly ellen. A 100 kilós testtömeg minimum kétméteres magasság esetén mondható egészségesnek, ami itthon nagyon nem gyakori.
2021. ápr. 16. 20:55
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van. Az elhízásnak csak kisebb része a genetika. Nagyobb része, a rossz étkezés miatt alakul ki.
2021. ápr. 17. 17:05
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "100 kg felett férfi a férfi" , a kövér emberek hazugsága. Ezzel próbálják mentegetni magukat.
2021. ápr. 17. 17:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben speciel igaza van. A termékei, meg a sok hülyeség, amit összehord a kalóriákról, meg a szénhidrátról.. na azok teszik nevetségessé.
2021. ápr. 17. 17:10
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg Norbi semmi rosszat nem mondott. Illetve de, de gondoljuk át, hogy mi ellen mondta ezt. Az sokkal jobb, amikor valaki azt mondja hogy egy igazi férfi 100 kilónál kezdődik? Ugyanolyan undorító bodyshaming, mint Norbi kijelentése. Norbi csak közölte az igazságot a kövér emberekkel, hogy halo, ez így nem normális hogy kövér vagy. Mert nem az. De ha azt mondod egy kövér embernek hogy jaj drágám, én így is elfogadlak, akkor csak kövér marad, ergo nő az esélye különböző betegségek kialakulására. Igenis keményen az orra alá kell döngölni valakinek valamit hogy tegyen a változásért, mert a szép szavak az esetek többségében sajnos nem használnak.

Az meg lehet hpgy nem Norbinak van a legtökéletesebb teste a világon, de én a szétszteroidozott The Rockkal se példálóznék, mint 100 kg fölötti férfi. Aki kövér igenis fogyjon le, mert egészségügyileg káros, aki meg izomból van 100 kg fölött szteró nélkül annak gratulálok, aki nem inge ne vegye magára. Azzal meg hagyjatok békén, hpgy valaki genetikailag kövér. Tudjátok mi a kövér genetikailag ;) Aki fogyni akar az tud, ha nincs idő edzeni ne zabáljon annyit, a pénztárcájára is pozitív hatással lesz.

2021. ápr. 18. 20:24
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Szegény Gézu is vágósúlyban van, csodálkozom hogy teletál Tibi még nem sütötte meg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. ápr. 18. 23:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!