Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Viccet csinált magából Schober...

Viccet csinált magából Schobert Norbi azzal, hogy kijelentette szerinte 100 kiló felett vágódisznó súlyban vannak a férfiak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 21:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Azért az átlagmagyar, aki a 100 kg-ot nyaldossa, megközelítőleg sem hasonlít Dwayne Johnsonra. Értem én, hogy Norbi egy bunkó és a kijelentése is elég tré, de azért ne tegyünk már úgy, mintha nem mi lennénk több felmérés alapján sem Európa egyik legkövérebb nemzete.

Valahogy a strandon, irodákban, buszokon, stb. sem 100 kg-os Dwayne Johnsonokat látok.

2021. ápr. 15. 21:33
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Bármit tesz, mond, csinál, ő már így fog járni, mindig...
2021. ápr. 15. 22:05
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem direkt csinálja, hogy a köztudatban maradjon a neve.
2021. ápr. 15. 22:08
 14/31 anonim ***** válasza:
64%
#11 csak poén volt 🙄
2021. ápr. 15. 22:09
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Ezt csak azért mondja, mert neki xilofon teste van.
2021. ápr. 15. 22:49
 16/31 anonim ***** válasza:
48%
Ezt vajon elmondaná élőben is pl Fekete Lacinak?
2021. ápr. 15. 22:52
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

Én tisztelem Norbit. Bár tudnék annyira küzdeni mint ő azért, hogy elérjem amit akarok.

Éppen ezért csak röhögök egyet amikor megint jön egy újabb Norbis botrányhír. Én nem hiszem, hogy rosszat akar, csak olyan mint az elefánt a porcelánboltban. Vagy olyan nem píszí dolgokat mond ki, amivel belemászik egy rakás ember lelkivilágába, vagy olyan "tudományos" megállapításokat tesz, hogy azon hördül fel az ország, vagy ezt a kettőt kombinálja. De ettől én még bírom :)

2021. ápr. 15. 23:48
 18/31 anonim ***** válasza:
53%
Fekete Laci az ilyeneket használja egykezes súlyzónak mint Norbi
2021. ápr. 15. 23:52
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

#13-as

A negatív reklám a lehető legjobb reklám, főleg itthon, és még ráadásba ingyen is van.

2021. ápr. 16. 00:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már unalmas ez a folytonos norbi botrány. Múltkor a nők, most ez, fél év múlva megint kitalál valamit... csak azért csinálja, hogy róla beszéljenek. A negatív reklám is reklám. Szerintem az a gáz, ha valaki ezen még képes kiakadni. Így pont eléri azt amit akart, és csak röhög a markába, míg zsebeli be a sok pénzt. Az ország meg háborog egy ilyen aszott szőlő miatt. Nevetséges.

Másrészről meg neki ez a véleménye, véleményt formálni meg még neki is joga van. Az már rajtatok múlik, hogy ezt ki mennyire veszi magára, vagy épp nem törődik vele.

2021. ápr. 16. 06:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!