Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A dèl koreaiak (főleg a...

A dèl koreaiak (főleg a lányok) sokkal később érnek meg mentálisan?

Figyelt kérdés

Pl látom egy csomó koreai lánytól (nem idolok hanem bloggerek) hogy bizony szellemileg sokkal fiatalabbak mint a nyugatiak Gondolok itt a 20-28-as korosztályra pl kb az ilyen 24-25 évesek durván 20 éves fejjel rendelkeznek magyar viszonylatban (persze vannak kivételek főleg akik éltek külföldön vagy akiknek több kapcsolata volt már) de azért a java szerintem sokkal fiatalabb mentálisan mint aminek kellene lennie!

Szerintetek is így van ha igen akkor miért ha nem akkor az miért?

2021. ápr. 14. 06:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudom kire gondolsz amikor azt mondod h elfoglaltak/ázsiaspecialiták és megis mindig itt vannak. Én pl jó ha heti egyszer felnézek, de akkor mondjuk 4-5 kerdést megválaszolok. Lehet más is így csinálja és ettől tűnhet úgyh valaki egész nap itt lóg. A másik, h egy anonim oldalon te honnan tudod, h ki kicsoda?
2021. ápr. 15. 04:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

De minek kerdezel, ha nem fogadod el màs velemenyet, csak a sajatod hajtogatod?

A szabadidomet pedig epp azert en osztom be, mert megtehetem, ezert vagyok itt. Nehany kerdesre valaszolok, es kesz. Ez a vádaskodás röhejes és olyan buta.

2021. ápr. 15. 09:24
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"itthon azert az átlag ilyen 20-24 évesen gyereket csinál és már önellátó valamint megtapasztalt sok dolgot"

Szerintem nagyon el vagy tévedve. Magyarországon a nők az első gyereket átlagosan 28 éves korban szülik. Egyáltalán nem általános, hogy valaki 20-24 évesen már családos és teljesen önálló életet él. Amikor én voltam az a korosztály, minden egyes ismerősöm egyetemista volt, még munka nélkül, a legtöbbnek még párkapcsolata sem volt, nemhogy házasok és gyerekesek lettek volna! Jóval az egyetem elvégzése után, a húszas éveik közepén, végén, kezdtek el azon agyalni, hogy lehet, hogy ideje lenne keresni valakit és családot alapítani. Vannak, akiknek még mindig nem jött össze, pedig már harmincas korosztály vagyunk.

De egyébként sem attól függ, hogy valaki szellemileg mennyire érett, hogy házas-e vagy vállalt-e már gyereket. Szaporodni minden hülye tud. Ha esetleg tényleg úgy van, hogy később vágnak bele a családos életbe a koreaiak, mint az európaiak, attól még éppen annyira felnőttek ők is gondolkodásban, mint mi.

2021. ápr. 15. 09:25
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

En koreaban elek mert a ferjem koreai. Egy csomo lannyal dolgoztam egyutt es semmivel sem eretlenebbek nalunk (tobbnyire velem egy idosok voltak 23)

Ugyan ugy elvezik az eletet, buliznak. Kozepiskolasok ugyanugy randiznak meg szexelnek mint mindenhol mashol a vilagon. Nem olyan prudek mint ahogy a nyugati emberek kepzelik. Szeretnek inni es szorakozni. Gyereket keson vallalnak de nem azert mert nem erettek ra hanem anyagi okokbol. Vannak szinten tini terhessegek meg olyanok akik majd csak 40 evesen vallalnak mint itthon.

2021. ápr. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!