Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az utcán csak a szépeket...

Az utcán csak a szépeket nézik meg, vagy alapvetően mindenkit?

Figyelt kérdés

Engem nagyon szoktak bámulni mindenhol. A férfiakat megértem, de ugyan úgy les idős néni, kislány stb.

Külső szemmel én nem tudom, hogy minden ember ezt csinálja mindenkivel, vagy rajtam van valami ami érdekes? Vagy elég annyi, hogy valaki fiatal és nő, egyből fel kell mérni a másikat?

Engem világ életemben ez kifejezetten zavart, de így felnőtt fejjel is tudom magam kínosan érezni emiatt.

Ti kit szoktatok megnézni az utcán?

2021. ápr. 13. 09:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Valóban mondták már, hogy beképzelem, de direkt fel szoktam nézni, körülnézni és nem képzelem, tényleg bámulnak.

Ha így belegondolok, hízelgően tud hatni, de élesben nagyon kellemetlen tud lenni. A szociális fóbiátok is biztosan közrejátszik, nekem is van egy kicsi, de nekem pont a bambulóktól.

Köszi a válaszokat!

2021. ápr. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!