Szerintetek ciki az elemző beállítottság?
Ehhez ugye gyenge szociális készség jár, azonban analizál kb mindent, elemző gondolkodás jellemzi. Ez sokakat lefáraszt. Szerintetek gáz az ilyen ember? Főleg ha nő. És a miértek nagyon érdeklik és ez is fárasztja a legtöbb embert. Érvekkel lehet meggyőzni ami logikus, érzelmekben nem túl jó, nem empatikus.
Hogyan lehetne ezt kiiktatni és teljes személyiséget cserélni?
És hozzátenném, én, aki ellentéted vagyok, szintén ufonak számítok, mert én meg a kis csapongó érzelmi és fantáziavilágomban érzem jól magam. Nem nagyon tudok racionális, elemezni való dolgokra koncentrálni, sokszor meg is jegyzik, hogy látják, megint csak testben vagyok jelen, fejben máshol járok :)
Hát nagyon gyatrák a szociális képességeim ..
Sziasztok, új hozzászóló vagyok! Szerintem nem gáz én is kb 20 éves koromig elemző beállítottságú voltam. Hasznomra is vált tanulmányaimban, kapcsolataimban az emberek kiismerése szempontjából, de ez manapság már nem működik 100 százalékosan, ugyanis fordítottam a személyiségemen. Többet engedek, érzelmesebb lettem és még inkább az akarok lenni tartva azért az egyensúlyt, mivel túl hideg voltam a változás előtt képes voltam ellökni mindenkit, ha kicsit is hibásnak tarottam őket a védekezési mechanizmusom miatt. Azóta lazább vagyok és nyitottabb.
Attól még a legtöbb dolgot tanulási folyamatnak fogom fel és örök kétkedő maradok, de vannak dolgok amiket érdemesebb megélni had vigyen a flow.
23/F
Úristen... hogy tényleg léteznek olyan emberek mint az 1es...
Olyan rossz volt azt végig olvasni.
A hideg kirázott tőle.
S egészen biztos, hogy komolyan gondolja.
Ez a legrosszabb!
Ez őszintén az ő szintjén jön belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!