Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ciki az elemző...

Szerintetek ciki az elemző beállítottság?

Figyelt kérdés

Ehhez ugye gyenge szociális készség jár, azonban analizál kb mindent, elemző gondolkodás jellemzi. Ez sokakat lefáraszt. Szerintetek gáz az ilyen ember? Főleg ha nő. És a miértek nagyon érdeklik és ez is fárasztja a legtöbb embert. Érvekkel lehet meggyőzni ami logikus, érzelmekben nem túl jó, nem empatikus.

Hogyan lehetne ezt kiiktatni és teljes személyiséget cserélni?

#empátia #elemző #analitikus gondolkodás #gyenge szociális készségek
2021. ápr. 11. 19:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én ugyan így, lány vagyok és én is ilyen racionális, elemző gondolkodású vagyok, kevés empátiával. Én ennek eddig csak előnyét tapsztaltam, és egyáltalán nem gondolom, hogy ciki lenne, vagy valami, amit változtatni kéne. Nem tudom a te környezetedben pontosan mi fárasztja le a te környezted, én ilyet nem tapasztaltam.
2021. ápr. 11. 21:11
 12/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, jó neked.

Engem mindig megakartak változtatni

2021. ápr. 11. 21:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

20:33-as vagyok

Köszönöm a kiegészítést.

Egy látszólag nem ide kapcsolódó kérdés, ha megengeded. Általában mennyire ézed magadat felelősnek a szubjektív valóságodért?

2021. ápr. 12. 06:11
 14/25 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2021. ápr. 12. 07:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

06:11-es vagyok

Úgy értem, hogy a világ dolgai, minőségi valahogy leképeződnek a fejünkben. Kialakul egy világlátásunk az évek alatt a tapasztalatainkból. A mindennapi történéseknek általában tulajdonítunk érzelmi érteket (pl. szeretem a napos időt, de nem szeretem a sajtos tésztát). A világkpedért, érzéseidért stb -szerinted- ki a felelős?

2021. ápr. 12. 12:17
 16/25 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam ezekért ki a felelős. Hogy lehet ilyet kérdezni? Ezek összetett dolgok. Körülmények környezet a minket körülvevő emberek stb. De itt nincs felelős
2021. ápr. 12. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

12:17-es vagyok

Köszi a kiegészítést.

2021. ápr. 12. 19:30
 18/25 A kérdező kommentje:
Levontál valami következtetést? Ha igen, mit?
2021. ápr. 12. 19:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mi magunk vagyunk a felelősek.

(Nem én kérdeztem.)

2021. ápr. 13. 08:21
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem csak részben vagyunk felelőssek, mert sok minden hat rànk akkar tudatalatt, amit nem valasztunk tudatossan.

(Nem én kérdeztem)

2021. ápr. 13. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!