Szerintetek ciki az elemző beállítottság?
Ehhez ugye gyenge szociális készség jár, azonban analizál kb mindent, elemző gondolkodás jellemzi. Ez sokakat lefáraszt. Szerintetek gáz az ilyen ember? Főleg ha nő. És a miértek nagyon érdeklik és ez is fárasztja a legtöbb embert. Érvekkel lehet meggyőzni ami logikus, érzelmekben nem túl jó, nem empatikus.
Hogyan lehetne ezt kiiktatni és teljes személyiséget cserélni?
Utolsó, jó neked.
Engem mindig megakartak változtatni
20:33-as vagyok
Köszönöm a kiegészítést.
Egy látszólag nem ide kapcsolódó kérdés, ha megengeded. Általában mennyire ézed magadat felelősnek a szubjektív valóságodért?
06:11-es vagyok
Úgy értem, hogy a világ dolgai, minőségi valahogy leképeződnek a fejünkben. Kialakul egy világlátásunk az évek alatt a tapasztalatainkból. A mindennapi történéseknek általában tulajdonítunk érzelmi érteket (pl. szeretem a napos időt, de nem szeretem a sajtos tésztát). A világkpedért, érzéseidért stb -szerinted- ki a felelős?
12:17-es vagyok
Köszi a kiegészítést.
Szerintem mi magunk vagyunk a felelősek.
(Nem én kérdeztem.)
Szerintem csak részben vagyunk felelőssek, mert sok minden hat rànk akkar tudatalatt, amit nem valasztunk tudatossan.
(Nem én kérdeztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!