Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak?Hova tegyem a...

Mit csináljak?Hova tegyem a dolgot?

Figyelt kérdés
Egy fazon nagyon hasonlít egy korábbi ismerősömre,kérdeztem mióta ismersz azt mondja régóta pedig ,nem tudom pontosan de vagy tavaj vagy ebben az évben ismertem meg a közösségi oldalról.Akkor az nem ojan régóta van ,ezzel elköpte volna magát?Vagy esetleg más névvel adja ki magát az oldalra?Ha esetleg van párja hogy az ne tudja meg hogy van oldala,vagy esetleg kavarni akar másokkal de a párja ellenőrizné az üzeneteit,ilyesmik,kontrollállás.Mit gondoltok lehet valóságalapja?
2021. ápr. 8. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szerinte régóta ismer az nála jelenthet azt is, hogy idén vagy tavaly ismerkedtetek meg. Ez egyéntől függ, hogy kinek mi számít régi ismeretségnek. Ismerek olyan személyt, akinek már március közepe "rég" volt, valakinek meg nem rég volt. Ez személyenként változik. Szerintem, egy kicsit túl gondolod.
2021. ápr. 8. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem reinkarnáció. :)))
2021. ápr. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!