A GyakoriKérdések profilod alapján milyen ember vagy? Mit tudna meg rólad egy ismeretlen, ha megkapná a profilodhoz a hozzáférést?
Na ez az. Nincs profil. Beszaras lenne. Hogy egy unatkozo szepasszony az irigylendo eletevel hogyan vetemedik erre, raadasul egy kellemetlen ven fasz modoraban.
Nos, azert, mert egy elhagyatott tavoli helyen nem talalva nekem valo tarsasagot covid idejen, szorfozok a szorongas es hangulatingadozas hullamain.
Azt, hogy egy magányos troll vagyok. Névtelenre van beállítva a profilom, néha írok provokatív jellegű, kamu kérdéseket, válaszokat.
Nincs az életemben szinte semmi "impulzus", főleg mostanában. Na jó, bőven vannak pozitív pillanataim, csak ez a mostani helyzet nekem elég nehéz.
Bnőm, barátaim nem igazán vannak.
F
Megtudná hogy nem csak autómániás vagyok, de értek is hozzá, közlekedés kategóriában 14., emberek kategóriában 73. vagyok.
Látná, hogy semmi értelme nincs a felhasználó nevemnek, mert olyan fiatalon csináltam a fiókom hogy nem tudtam mit kell odaírni😅
Látná a rengeteg megválaszolatlan privát üzenetet, amit írtak nekem ismeretlenek.
Rájönne hogy egy álszent g€ci vagyok, aki v.hogy érzi milyen stílusban kell válaszolni ahhoz, hogy 100%-os legyen, viszonylag sok válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!