Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A GyakoriKérdések profilod...

A GyakoriKérdések profilod alapján milyen ember vagy? Mit tudna meg rólad egy ismeretlen, ha megkapná a profilodhoz a hozzáférést?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 8. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Na ez az. Nincs profil. Beszaras lenne. Hogy egy unatkozo szepasszony az irigylendo eletevel hogyan vetemedik erre, raadasul egy kellemetlen ven fasz modoraban.

Nos, azert, mert egy elhagyatott tavoli helyen nem talalva nekem valo tarsasagot covid idejen, szorfozok a szorongas es hangulatingadozas hullamain.

2021. ápr. 9. 03:01
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Arra gondolt szerintem a kérdező, hogy szépen össze lehetne rakni egy profilt az adott személy kérdéseiből és válaszaiból. Hát én pl. nem lennék kíváncsi senkiére (magaméra sem), az őszinteség (kitárulkozás) elég ijesztő tud lenni :)
2021. ápr. 9. 06:04
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Azt, hogy egy magányos troll vagyok. Névtelenre van beállítva a profilom, néha írok provokatív jellegű, kamu kérdéseket, válaszokat.

Nincs az életemben szinte semmi "impulzus", főleg mostanában. Na jó, bőven vannak pozitív pillanataim, csak ez a mostani helyzet nekem elég nehéz.

Bnőm, barátaim nem igazán vannak.

F

2021. ápr. 9. 09:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekel az emberi gondolkodás-, cselekedetek-, az emberi problémák mi léte, oka.
2021. ápr. 9. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kitudódna, hogy egy életunt, lelki sérült személy vagyok, mások számára érthetetlen gondolkodásmóddal. Bajban lennék, ha valaki hozzáférést kapna az itteni profilomhoz.
2021. ápr. 9. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt, hogy mentális bajaim vannak, vagy azt, hogy troll vagyok. Egyébként én sokszor írok ki ferdített kérdést, ami nem teljesen tükrözi az igazságot, mert így jobban tudok választ találni a dolgaimra, szóval nem lenne túl mérvadó.
2021. ápr. 9. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Megtudná hogy nem csak autómániás vagyok, de értek is hozzá, közlekedés kategóriában 14., emberek kategóriában 73. vagyok.

Látná, hogy semmi értelme nincs a felhasználó nevemnek, mert olyan fiatalon csináltam a fiókom hogy nem tudtam mit kell odaírni😅

Látná a rengeteg megválaszolatlan privát üzenetet, amit írtak nekem ismeretlenek.

Rájönne hogy egy álszent g€ci vagyok, aki v.hogy érzi milyen stílusban kell válaszolni ahhoz, hogy 100%-os legyen, viszonylag sok válasza.

2021. ápr. 10. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!