Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már olyan, hogy...

Történt már olyan, hogy ráültél egy székre és zutty, szétreccsent, összeszakadt alattad ?

Figyelt kérdés
Vagy hogy valaki kihúzta, vagy kirúgta alólad sutyiban a széket és platty le a földre ?

2021. ápr. 7. 16:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Plusz egyszer egy kis műanyag kerti székbe huppantam bele aminek azonnal összehajlott a két hátsó lába

Ezeknek elvileg 100 kiló a terhelhetőségük, legalábbis az van ráírva én már azért jóval afelett vagyok.. soha többé műanyag szék, és hála istennek azóta az ágy is leszakadt alattam már kétszer amikor térddel érkeztem az ágy szélére és a teljes súlyom azon a térdemen volt

Szóval igen, azt hiszem elég jártas vagyok abban, hogy dolgok szakadnak össze alattam :D

23L

2023. júl. 25. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!