A fodrász meg szól érte hogy ha a hajam nem szabályos (eddig apám vágta géppel) de tiszta (nem korpás, nem tetüs stb)?
Figyelt kérdés
Nem tudom mire számítsak ezért kérdem.
Veletek előfordult már egyáltalán ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm.
2021. ápr. 7. 16:12
11/12 anonim válasza:
Embere válogatja. Egy normális fodrász nem kezd el beszólogatni, kiigazítja a hibát és kész. Akkor se lehetne egy szava sem ha korpás lennél. Aki korpásodásra hajlamos annak akkor is korpásodik a fejbőre ha rendesen mossa. Ezt minden fodrász tudja aki nem teljesen hülye. Átérzem az aggodalmat, mert én több mint 10 éve voltam fodrásznál, mióta az egyik beugatott hogy "fúúúj, ezek ugye nem sörték?!" és el kezdte taglalni hogy illő lenne hajat mosni mielőtt fodrászhoz megyek [akkoriban minden nap mostam, lehet pont ez nem tett jót]. Voltam 13 éves, szerinted? :D Anyám meg még fizetett is ezért. Azóta inkább levágom magamnak, lesz amilyen lesz, még senki nem szólt be rá. Egyrészt nem merek fodrászhoz menni, másrészt elvből nem gazdagítom őket, gyerekes de megharagudtam az összesre :D Rohadt megalázó volt.
12/12 anonim válasza:
Simán megszólhat érte. Vannak ilyen emberek, akik imádják mások munkáját becsmérelni. Szóval ahogy meglátja, rögtön az az első, hogy "úristen, ezt ki csinálta?!" :D De ha meg is szól, nyugodtan ráfoghatod apádra, elvégre ő vágta, nem te. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!