16-24 éves kor közötti srácok, milyen nemű fodrászhoz mentek szívesebben?
fodrásznak készülők és férfi hajakra akarok specializálódni és kíváncsi lennék, mennyire lenne esélyem ilyen vendégkör kialakításra
kommentben írhattok kort is a szavazáson kívül!
Állandó fodrászom van, aki egy fiatal férfi. Meg vagyok elégedve a munkájával, ezért járok hozzá vissza.
Régebben egy idősebb nőhöz jártam, de attól, hogy idős volt, jól divatosan vágta ő is a hajamat, de már egyáltalán nem vállal ilyesmit, azért kellett keresnem másikat. 22F
Őszintén nem érdekel a fodrász neme. Netes értékelések alapján választottam az új fodrászomat is most szeptemberben, nem nem és kor alapján. Ha egy 20 éves srác lett volna a város legjobban értékelt (és megfizethető) fodrásza, akkor hozzá mentem volna, de egy 40-es éveiben járó nőre esett a választásom. Előtte egy szintén 40 körüli férfihez jártam, akihez egyszer beültem random a szalonban, mert szabad volt és onnantól 3 évig állandó fodrászom maradt, mert elégedett voltam a munkájával.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!