Szeretnél az USA-ban élni? Kérlek, indokot is írj!
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 14:49
11/21 anonim válasza:
él kinn nagynéném, nem mennék ki. egyrészt, mert semmit nem látok a most hatvanéves nő életében, amit ne tudnék elérni európában, viszont látok sok mindent, ami egyértelműen az ország hibája (évente egyszer megy orvoshoz, amikor meglátogat minket mo.n, hatvanévesen még 12 órákat dolgozik (valami gyógyszerbiztonsági adminisztráció), hogy egyáltalán megéljen, évente egyszer látja a bátyját (az apámat), én ezt nem tudnám csinálni. turistának persze kimennék, megnézni sok mindent keresztül-kasul az országban, de nem költöznék ki. jó nekem a saját kontinensemen, én szeretem európát. (nem azt mondom, hogy ennek nincsenek hátrányai, ez itt a paradicsom a kontinensen, de a problémákat ellensúlyozzák az előnyök)
12/21 anonim válasza:
NEM. Régebben sem akartam, mert mindig is embertelen világnak tartottam, de mióta ilyen kommunista diktatura felé tart az ország, még turistaként sem szeretnék menni.
13/21 anonim válasza:
Én voltam kint, nekem tetszett, nagyon praktikus ország, úgy van felépítve, hogy ne keljen gondolkodni (mondjuk ez meg is látszik az egyszerűbb embereken sajnos) Sokkal barátságosabbak az emberek, mint idehaza. Egyedül az egészségügyi rendszer miatt nem mennék, illetve nem ismerem annyira, de nem sok jót hallottam róla.
14/21 anonim válasza:
Én is az eü rendszer miatt nem mennék, ha nem vagy jómódú, egy komolyabb betegség padlóra tesz anyagilag. Sokan nyüszítenek itt az eü miatt meg a kórházak állapota miatt. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy menjenek ki az USA-ba és próbáljanak orvoshoz menni. A kórházak szépek, nem potyog a vakolat, de küldik is a számlát cserébe.
Másik a gettósodás a nagyobb városokban meg a szabad fegyverhasználat.
15/21 anonim válasza:
Nem. Olyan országban élnék szívesen, ahol van szociális ellátórendszer, és nem legálisak a lőfegyverek.
16/21 anonim válasza:
semmikeppen,mert az emberek nagy resze muveletlen, boldog boldogtalan fegyverrel rohangalhat, es egy varatlan baleset miatt eladosodnek a korhazi szamlakkal.
17/21 anonim válasza:
Elég, ha ebben az országban nem akarok meghalni
19/21 anonim válasza:
A hegyvidéki területeken, illetve ahol az indiánrezervátumok vannak, ott igen, mert érdekel az a terület.
20/21 anonim válasza:
Mikor a tornádó elviszi a házat a fejed felől minden jelentős értékkeddel együtt akkor kicsit elgondolkozol hogy biztos megéri-e kimenni USA-ba :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!