Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez lenne az élet rendje?

Ez lenne az élet rendje?

Figyelt kérdés
Megszületünk, élünk , meghalunk! Egész életünkben mi átlag emberek azért gürizünk hogy rezsi ki legyen fizetve, együnk, legyen ruhánk el tartjuk családunkat, aztán a lakást mindent itthagyunk! És az idő túl gyorsan telik, 😢 remélem halál után van élet mennyorszag 🙏🏻🙏🏻
2021. ápr. 6. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az átlagembereknek igen. De ki mondta, hogy muszáj annak lenned?
2021. ápr. 6. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszerű lenne nem átlag embernek lenni sokkal többen lennének azok. Eleve sokakat hátráltat mentális betegség,korlátok stb. és akkor ott vannak a körülmények

Szerintem amiket itt írnak,hogy hobbik,barátok,kalandok,eltörpülnek a sok száraz szar dolog mellett. Kb minthogy,gyalogolnék 10km-t hogy elérjem egy koncert utolsó 10 percét,nem éri meg,

Az egyetlen dolog ami engem igazán megmozgat az a kíváncsiság az univerzumról,de igazi nagy felfedezésekhez túl korán születtem

Alapból,valószínűtlen dolgok sorozatának köszönhető hogy az élet létrejött,csak úgy lettünk mert megnyertük a lottót,semmi cél,szándék nincs ebben. Annyi hogy fent tartsuk a Földet és ezzel magunkat is. Hogy ennek mi értelme az nézőpont kérdése. Talán az emberi önzőség,rosszmájúság abból ered,hogy túl rövid az élet. Talán a Föld is jobb bánásmódot kapna ha hosszabb lenne.

2021. ápr. 6. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Töbnyire ez.
2021. ápr. 6. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!