Egy meleg mennyire tehet arról hogy meleg, valóban nem tudja irányítani vágyait, szerelmét?
Láttam egy filmet, teljesen hatása alatt kerültem, Adéle élete.
A film egy lábáról szólt, aki próbált fiúkhoz vonzódni az elején de egyszerűen nem ment neki, aztán megtalálta nagy szerelmét és tett egy nagy hibát megcsalta ezért kidobta és utána egyszerűen hosszú idő után sem tudta elfelejteni... és próbálta visszaszerezni de nem ment neki.... hihetetlen erős szerelem egy azonos némü ember iránt amit szerintem nem lehet irányítani
Igen 10-es! Az emberek pedig sértődékeny tknyok manapság! ;)
Mellesleg nagyon fáj nekik az igazság,de az igazságérzetük az már olyan erős,mintha ösztön lenne.
Gondoljátok azt,hogy normális,hogy Ádám + János együtt vannak,és János megeszi a tiltott gyümit. Komolyan.
Miért nem meleg az egész világ? Elvégre ez normális...A világ kilencven valahány %-ának nem sikerült normálisnak születnie. Az a beszéd! Még nyilvánitsuk is ki mindenhol,hogy ez természetes dolog! Jajj az állatvilágban is megfigyelhető,ez norm.... De mi emberek vagyunk bmeg!
12 Ez magyarázza a dolgot?
Mindenkinek két keze van,kivéve akinek levágták. Akkor most menjünk ki az utcára egy láncfűrésszel,és vágjuk le emberek kezét?
14,16 amit leírtál logika alapján az egykezűek iránti szolidaritásból kéne levágni mindenkinek az egyiket
A melegek nem mondják, hogy mindenki legyen meleg. Nem értem, milyen logikával hoztad ezt be
18. Nem minden meleg mondja. Így pontosabb.
Mellesleg ha helikopter nemű is lehet valaki,akkor inkább ne is beszéljünk róla. Ezt még ők sem gondolták komolyan.
Tehát :
All genders are straight.
Binek lenni nem lehet. Ha férfira áll neki,akkor az nem a nők iránt vonzódik.
Érdekes régen nem voltak ennyire felhypeolva ezek a mental disorderek.
Ha a nőre áll fel neki,akkor nem homokos. Kész.
Ebben mi olyan nehéz?Muszáj kiforgatni az ember szavát,mert ő olyan jogokat akar,amikért nem dolgozott meg. Azt se tudja,hogy fiú-e vagy lány. Most akkor melyik több?A tesztoszteron?Akkor lehetne annyi benne,hogy nem zászlókat lobogtat,mint valami háborús hős,amihez köze sincs...Hanem mehetne dolgozni.
És cseppet sem normális ez a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!