A 18 eves nevelt fiam, valoszinuleg egy mamahoteles pan peter lesz. Mihez lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Az iskolaban folyamatosan bukik, az elet minden teruleten alulteljesit. Semmihez nem ert, semmi nem erdekli, egesz nap, 0-24ben a szamitogep elott ul, jatszik, filmezik, csak enni jon ki. Apja 8 evesen elhagyta, anyuka meg a segget nyalta es nyalja most is. Onellatasra minden szinten keptelen, sem a haz koruli munkaban nem segit (semmihez nem ert), sem semmi en. Szo szerint egy vajas kenyeret nem tud megkenni. Az anyjaert odavagyom, szoval elhagyni nem fogom, de a gyereket nem tudom fogni elviselni még evekig.2021. ápr. 5. 20:05
21/23 anonim válasza:
Biztos, hogy ezt az anya nélkül nem tudod megoldani, de az anyjával együttműködve simán meg lehetne szerintem. Ha nem végzi el az aznapra kiosztott feladatot, akkor ne is sorakozzon az ebédlőasztalnál. Ez a véleményem. De ezt az anyja nélkül nem tudod elérni. Elsősorban az anyját kell motiválnod, pl. azzal, hogy vagy változtat vagy számolnia kell azzal, hogy téged elveszít. Nem vagyok híve a zsarolásnak, de nem hiszem, hogy köteles vagy más felnőtt gyerekét eltartani.
22/23 anonim válasza:
Én falusi vagyok, szénázok, gyomlálok, mindent csinálok, de eddig én se tudtam, hogy azt a nyomorékul kinézű kapát horolónak hívják. :D
Döntened kell: vagy maradsz vele, de akkor kapod a fiát is, vagy hagyod, hogy egy meg egyedül a párod, amit főzött, de akkor már nem lesz a párod.
23/23 anonim válasza:
Én tudnék neked sokat segíteni írj ha gonndolod mert nagyon elfajulhatnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!