Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 18 eves nevelt fiam, valoszi...

A 18 eves nevelt fiam, valoszinuleg egy mamahoteles pan peter lesz. Mihez lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Az iskolaban folyamatosan bukik, az elet minden teruleten alulteljesit. Semmihez nem ert, semmi nem erdekli, egesz nap, 0-24ben a szamitogep elott ul, jatszik, filmezik, csak enni jon ki. Apja 8 evesen elhagyta, anyuka meg a segget nyalta es nyalja most is. Onellatasra minden szinten keptelen, sem a haz koruli munkaban nem segit (semmihez nem ert), sem semmi en. Szo szerint egy vajas kenyeret nem tud megkenni. Az anyjaert odavagyom, szoval elhagyni nem fogom, de a gyereket nem tudom fogni elviselni még evekig.
2021. ápr. 5. 20:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
A kamaszok nagy része ilyen. Majd komolyodik.
2021. ápr. 5. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
9 vagyok, bocsánat akkor visszavontam, amit írtam !
2021. ápr. 5. 20:15
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

Ez azért a te hibád is.

Gépet elveszed, netet lekapcsolod, aztán fogod az asszonyt és elmentek valahova pár napra vad kempingezni. Aztán majd feltalálja magát a fiatalember.

Amúgy tényleg baromság, hogy éhen halna albérletben. Hallod te magadat? Te is megerősíted ugyan azt, amit az anyja csinál, csak más módon. Megerősíted, hogy az anyja szoknyája mellett a helye. Igenis ha éhes lesz, akkor megkeni magának a kenyeret.

2021. ápr. 5. 20:26
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

"Az anyjaert odavagyom, szoval elhagyni nem fogom, de a gyereket nem tudom fogni elviselni még evekig."

Mert gondolom, téged is úgy kiszolgál ágyban, asztalnál, mint a gyerekét. :-)))

Egyetlen dolgot tudsz csinálni: elköltözöl és laza kapcsolatban lesztek. Nem kell elviselned a fiát, de a szex (és a társasága) megmarad. Feltéve, hogy a nő ebbe belemegy.

2021. ápr. 5. 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha a ház körüli munkában nem segít és nem is ért hozzá, akkor az a ti kettőtök hibája, de persze elsősorban az anyjáé, viszont a férfias munkákat tőled kéne megtanulnia. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de rajtatok múlik elsősorban, hogy otthon nem kell csinálnia semmit, mégis ki van neki nyalva.
2021. ápr. 5. 20:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Ma kivittem a kertbe gyomlalni. A kezebe adtam egy horolot, azt se tudta mi az, meg hogy kell hasznalni. Megmuttatam neki. Kigyomlalt 1nm-t majd kozolte h elfaradt, faj a dereka. 5 mp mar a gep elott ult es jatszott.
2021. ápr. 5. 20:39
 17/23 anonim ***** válasza:
98%
szerintem ezt el kell döntened, még a nyugdíjadból is ezt a kölyköt eteted, vagy otthagyod a nőt és találsz egy másikat. az ilyen kölyköktől sose fog megválni az anyjuk, ez adja a létezésük értelmét, hogy van egy kölyök és lehet róla gondoskodni. azoknak meg, akik szerint ez normális kamaszkori tünet, egyetlen ember sem volt sem az én osztályomban hat éve, sem most nincs az öcsémében, aki mint egy újszülött növény nem gondolkodik, nem cselekszik, nem csinál semmit és soha nem is akart. az ilyenek csak ilyen visszamaradt gyerekek, akik sose fognak elérni a fejlődésben arra a pontra, hogy készítsenek mondjuk egy szendvicset (ami mondjuk hatévesen elvárás egy egészséges gyereknél, akiből lesz is valami)
2021. ápr. 5. 22:24
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Taníttassatok vele programozást.
2021. ápr. 5. 22:24
 19/23 anonim ***** válasza:
97%

Hát próbáld nevelni. Először beszéld meg az anyjával, hogy szerinted a gyerek életképtelen és az ő érdekében megpróbálod terelgetni.

Ha ezt a lépest kihagyod, akkor esetleg a kölök árulkodni fog az anyjának hogy egy köcsög vagy, mert állandóan cseszteted és akkor meg anyukával is megromolhat a viszony.

Ezután kérj tőle segítséget. Ne úgy menj be hozzá hogy gyere kifele te naplopó, hanem úgy add elő hogy segítségre van szükséged. Ha kicsit is értelmes, akkor tudtok együtt gyomlálni, biciklit szerelni, füvetnyírni, stb.

Ha nem, és beint, akkor meg el kell vele beszelgetni az anyja társaságában, hogy vagy segít vagy ha vége a tanulmányainak, akkor mehet az apjához, vagy ahova akar, mert nem fogjátok eltartani.

2021. ápr. 5. 22:28
 20/23 anonim ***** válasza:
66%
Én se tudom, mi az a horolo.
2021. ápr. 6. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!