Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha eddig nem talalkoztam meg...

Ha eddig nem talalkoztam meg ilyen emberel az eletben, akkor valoszinuleg kesobb sem fogok?

Figyelt kérdés

Rengeteg embert megismertem az eddigi 24 even alatt es igy utolag visszagondolva (ott helyben sokszor fel sem tunt) szinte mindig en voltam, akinek fontosabb volt a kapcsolata masokkal. Nekem kellett tepernem allandoan azert, hogy fent maradjon egy-egy "baratsag", es nem igazan talalkoztam meg olyan emberrel, akinek fontos lett volna a baratsagunk.

Nem gondolom, hogy komoly gondok lennenek velem, csak ugy erzem, mintha nem lennek eleg erdekes masoknak ahhoz, hogy tenylegesen erdekeljem is oket.

2021. jan. 22. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
ez velem is ugyanigy volt,azota nem foglalkozom senkivel mert meguntam
2021. jan. 22. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindennapos az ilyen kérdés. Valószínűleg te emeled túl hamar magasabb szintre a kapcsolataid. Van akinek idő kell ehhez.

Én is hasonló cipőben jártam, de ezeket a dolgokat sikerült megoldanom.

2021. jan. 23. 01:00
 3/4 A kérdező kommentje:
#2-es, több éves ismerettségekről van szó.
2021. jan. 23. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak felszínesek, ne vedd magadra.
2021. jan. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!