Miért jó egyesek számára az, hogy gonosz megjegyzést írnak mások kérdéséhez, amikor kedves és emberséges szavakat is írhatnának?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy olyan sokakból árad ezen a felületen is a rosszindulat, a rosszakarat, a gyűlölködés. Ennyi sérült lelkű ember él ebben az országban? Nem lenne jobb érzés kedvesnek és megértőnek lenni a másikkal? Mi járhat az olyanok fejében, akik gúnyos, gonosz szavakkal reagálnak egy számukra teljesen ismeretlen ember kérdésére? Feszültség, idegesség van bennük, és így akarják levezetni? Vagy eleve romlott a lelkük? De ennyire, hogy ismeretleneket bántanak, sértegetnek? Vajon nekik hogy esne, ha a gyereküket, anyjukat, férjüket is úgy, olyan szavakkal bántanák mások, amilyenekkel ők fordulnak itt a kérdezőkhöz?2021. ápr. 5. 18:57
1/9 anonim válasza:
Jaj, ez az utolsó mondat annyira lejárt szöveg. Az én szeretteimet megvédem, ettől függetlenül egy idegen embert magasról lekakilok.
2/9 anonim válasza:
Kérdező, sajnos én is volt, hogy indulatból írtam csúnya dolgokat, de ezen próbálok változtatni. Sok frusztrált ember van itt is, meg a való világban is. Általában aki sért, az egyben sértett is, azaz leggyakrabban a sebzett vad támad. Aki önmagával harmóniában van és boldog, az szeretettel viszonyul a többi emberhez is.
3/9 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem. Néha ezeknek mindenki előtt vissza is kérdezek, hogy "miért, te olyan tökéletes vagy?"
Van, hogy ezután még neki áll feljebb, hogy ő igenis jobb, mint a kérdező. Ezeket le kell sz@rni azt kész.
4/9 anonim válasza:
Én hülye kérdésre szoktam irni hülye választ.
Pl. Miért nem szeret engem senki? Bejönnek-e a pasiknak a kék szemű lányok?
Mennyi az esélye, hogy összejövök a sráccal, ha háromszor pislantott rám...
Ha van irva egy szöveg, amiből meg lehet érteni a szituációt, akkor persze más, de a semmitmondó kérdésekre csak semmitmondó választ lehet adni.
5/9 anonim válasza:
Én azt bírom, amikor valaki nem tud valamit a leírt kérdéssel kapcsolatban, hisz az egész életét nem tudja leírni a kérdező. És ahelyett, hogy rákérdezne a dologra, egyből a legrosszabbat feltételezi, és úgy válaszol. Fél se merül benne, hogy nem úgy van.
6/9 anonim válasza:
Én csak idióta kérdésekre szoktam alázó megjegyzéseket írni. Normális kérdésre normális választ írok ha tudok. Ha nem, akkor nem írok.
7/9 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy aki amúgy is a földön van, abba előszeretettel rúgnak még néhányat.. egyszerűen ilyenek az emberek, de nem csak itt, a való életben is. Ha valakinek rossz, azt méginkább bántják. Undorító.
8/9 anonim válasza:
Ennyire képesek felgyűrt ingujjal is vagy frissen végezték a Gonosz Törpe Képzőt és próbálkoznak.
9/9 anonim válasza:
Ezek az emberek itt élik ki a frusztrációikat a sikertelenségeik miatt. Csak a szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!