Akik ITT törölték magukat a Fészbukról, azok mivel indokolják? És milyen azóta az életük? Mennyire pozitív?
Nekem nagyon jó az életem.
Nem kapok 5 percenként értesítéseket
Nincs ismeretlen író
Nincsen hírkorlátozás
Nincsen cenzúra/ cezúra
A lájkolt oldalaim nem rejti el a Fb mert nem ballibsi
Nem követnek
Nem hallgatnak le
Stb.
Csak pozitív.
Max annyival jó és előnyösebb az élet, hogy nem jönnek ismeretlen jelölések, üzenetek, nem esik rosszul, ha esetleg engem nem igazolnak vissza és nem kell mások posztjait néznem, ahogy egyesek még menőznek is, mert valakiknek képzelik magukat.
Tényleg a sok facebooknak még több hátránya van már manapság, mint előnye.
Igen, persze FB-re ilyen alternatíva nincs. Azért kell ott ragadni és megosztni az alsógatyád/ tangád.
De képzeljétek el van alternatíva, és egyre többen találnak alternatívákat! :)
Ezzel ezt a részt befejeztem.
Nyissátok ki a szemetek, hogy nem csak a fb van és van azon túl is élet. Egyre jobban.
6
Oké, de te melyik alternatívát használod, ami a Messengert illeti? Miért nem mondasz konkrétumot?
A WhatsApp a Fb egy elvben különálló része, de idén az első hónapokban jött új szerződési feltétel, ami lényegében abban állt, hogy a WhatsApp megossza az adataid a Fésszel.
Innentől meredeken elkezdték törölni a WhatsApp fiókokat, mert nem akartak közösülni a fésszel.
Köztük én is megszüntettem a fiókom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!