Hogyan szoktál álmodozni? (Akinek van kedve válaszolna ezekre a kérdésekre?)
1-Mikor jön rád (pl ha unatkozol, vagy ilyen kikapcsolódásnak használod a napi stressz ellen, ilyenek)?
2-És mennyire valóságos szituációkat képzelsz el? (Valóságos ha arról álmodozol, hogy gazdag vagy, van szerelmed stb. Nem valóságos, ha mondjuk űrutazásról fantáziálsz.)
3-Szoktál negatív dologról is álmodozni? Vagy mindig olyan szituációkban képzeld magad, amikben szívesen vagy?
4-Amikor álmodozol, akkor te milyen szerepet töltesz be benne? (Főszereplő/mellékszereplő/nem is szerepel az benne így értem)
5-Mennyire kreatív? (Például egy kis videóban ha mások megnéznék, akkor érdekesnek találnák?)
6-Mennyire tükrözik a vágyaidat? (Arra gondolok, hogy amit elképzelsz, arra tényleg vágysz, vagy csak így gondolatban szórakoztató)
Kort és nemet is írjatok légyszi.
1) Ha unatkozom, vagy valami fontos dolog esedékes az életemben (randi, vizsga, műtét, stb.)
2) Mindkettő
3) Szoktam negatívról is, hagyom, hogy folyjanak a gondolataim a lehető legvalószínűbb irányba a jelenlegi ismereteim alapján, és ha a negatív kimenetel a valószínűbb, akkor azt gondolom tovább.
4) Gyakran főszereplő, de a másik kettő is előfordul
5) Igen, annak találnák, mert nagyon drámaian tudom átgondolni
6) Nem mindig az van, amire vágyom, hanem a legvalószínűbb eset. De sokszor direkt úgy indítom a sztorit, hogy a legvalószínűbb eset is csak jó lehessen, pl. mi lenne, ha tetszenék a fiúnak, és nem vajon tetszem-e a fiúnak. Viszont, amire a leginkább vágyom, az olyan kis valószínűséggel történhet meg, hogy nehezen jutok el hozzájuk. Pl. összejövünk a fiúval, de kiderül, hogy alkoholista lesz, és csak szenvedni fogunk 7 év után. Az, hogy ő a Tökéletes Nagy Ő, arra naggyon pici az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!