Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szoktál álmodozni?...

Hogyan szoktál álmodozni? (Akinek van kedve válaszolna ezekre a kérdésekre?)

Figyelt kérdés

1-Mikor jön rád (pl ha unatkozol, vagy ilyen kikapcsolódásnak használod a napi stressz ellen, ilyenek)?

2-És mennyire valóságos szituációkat képzelsz el? (Valóságos ha arról álmodozol, hogy gazdag vagy, van szerelmed stb. Nem valóságos, ha mondjuk űrutazásról fantáziálsz.)

3-Szoktál negatív dologról is álmodozni? Vagy mindig olyan szituációkban képzeld magad, amikben szívesen vagy?

4-Amikor álmodozol, akkor te milyen szerepet töltesz be benne? (Főszereplő/mellékszereplő/nem is szerepel az benne így értem)

5-Mennyire kreatív? (Például egy kis videóban ha mások megnéznék, akkor érdekesnek találnák?)

6-Mennyire tükrözik a vágyaidat? (Arra gondolok, hogy amit elképzelsz, arra tényleg vágysz, vagy csak így gondolatban szórakoztató)

Kort és nemet is írjatok légyszi.

2021. ápr. 4. 17:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ah értem. Köszönöm.
2021. ápr. 5. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:

1) Ha unatkozom, vagy valami fontos dolog esedékes az életemben (randi, vizsga, műtét, stb.)

2) Mindkettő

3) Szoktam negatívról is, hagyom, hogy folyjanak a gondolataim a lehető legvalószínűbb irányba a jelenlegi ismereteim alapján, és ha a negatív kimenetel a valószínűbb, akkor azt gondolom tovább.

4) Gyakran főszereplő, de a másik kettő is előfordul

5) Igen, annak találnák, mert nagyon drámaian tudom átgondolni

6) Nem mindig az van, amire vágyom, hanem a legvalószínűbb eset. De sokszor direkt úgy indítom a sztorit, hogy a legvalószínűbb eset is csak jó lehessen, pl. mi lenne, ha tetszenék a fiúnak, és nem vajon tetszem-e a fiúnak. Viszont, amire a leginkább vágyom, az olyan kis valószínűséggel történhet meg, hogy nehezen jutok el hozzájuk. Pl. összejövünk a fiúval, de kiderül, hogy alkoholista lesz, és csak szenvedni fogunk 7 év után. Az, hogy ő a Tökéletes Nagy Ő, arra naggyon pici az esély.

2022. aug. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!