Miért gondolják a Gyakori Kérdések felhasználói, hogy a lekezelően kell válaszolniuk a kérdésekre?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 12:39
1/12 anonim válasza:
Gondolom mert a sokadik olyan kérdést olvassák már amitől a fejüket verik az asztallapba, és kb 10 másodperc alatt megtalálható a válasz a neten.
2/12 anonim válasza:
Semmilyen esetben sem KELL, de néha olyan bicskanyitogató kérdések vannak, hogy egyszerűen hülyeség lenne megpróbálni normálisan válaszolni. Aki itt kérdést tesz fel, az vállalja, hogy ez is benne van a pakliban.
3/12 anonim válasza:
Nem gondolják. De ha valaki itt több kérdésre is válaszolgat, és csak az elmúlt tíz percben egy tucat olyan jött vele szembe ami vagy értelmezhetetlen, vagy értelmetlen vagy a válasz másodpercek alatt meglenne egy google kereséssel, érthető hogy néha elszakad a cérna.
4/12 anonim válasza:
A farönkök szoktak lekezelően megnyilvánulni, - valamiért azt gondolják magukról, hogy kérdés megválaszolása felhatalmazza őket arra, hogy gyökerek legyenek másokkal.
5/12 anonim válasza:
Amilyen a kérdés, olyan a válasz.
Ahogy előttem már leírták!
Aki normális kérdést ír ki, az mindig kap korrekt és kedves választ.
6/12 anonim válasza:
Nem kell, de aki gyökér, annak név nélkül minek köntörfalazzak?
7/12 anonim válasza:
Mert néha olyan istentelenül idióta kérdéseket képesek kiírni, ráadásul 500 helyesírási hibával, hogy elgondolkodom, hogy Isten miért teremtette meg a hülyét. Aztán meg elintézik annyival, hogy "telóról írtam", na akkor végképp be szokott telni a pohár.
8/12 anonim válasza:
7: na igen... Mikor leír valaki kb. fél a/4 oldalnyi szöveget úgy, hogy egyetlen vessző, vagy pont nincs benne - de még a ragozás is sántít..
Ki se leeht bogarászni, hogy mit akar...
Ez nem teló miatt van!
Én is felcserélek időnként betűket a gyors gépelés közben, (lsd. előbb :-D direkt nem javítom), de amit itt már tapasztaltam, az tényleg mindennek a teteje....
9/12 anonim válasza:
Ahogy írták sok a hülye kérdés, ugyanaz a kérdés, vagy egy ember teszi fel sokadjára ugyanazt, akkor érthető a bunkó reakció. Én attól vagyok már ki hogy írok egy normális reális választ és megy a piros... -.- Sok a tájékozatlan buta ember, itt meg ki tudják élni talán jobban is arc és név nélkül. Ne foglalkozz velük, ha értelmesen normálisan írod ki a kérdésed akkor lesznek rendes válaszolók, hülyék meg mindenhol vannak. De ha szinte csak bunkó válaszokat írnak akkor el kell gondolkodni miért, és rá lehet jönni, hogy nem ok nélkül.
10/12 anonim válasza:
Mert rengeteg ugyanolyan kérdés van. Pl azok a kérdések, hogy
"Tetszenék a kiszemeltemnek?"
abból rengeteg van. És az ilyen kérdések sokszor nem is igazak. Csak az írójuk találja ki.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!