Miért lesz valaki MGTOW?
Elutasítják a nőkkel való rövid, illetve a hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállalni, mint a randizás, az egy éjszakás kaland, vagy az egyszerű barátság.
Az ilyen férfiak valóban boldogok? Mert én kicsit nehezen tudom ezt elképzelni...
...és még egy apró megjegyzés:
Az a baj, hogy az eredeti cél, az emancipáció(=felszabadítás)átesett a ló túlsó oldalára egy túltolt és rosszul értelmezett feminizmusba, ami a férfiak teljes leigázását tűzte zászlajára.
Ez alól más eszközzel nem nem tudnak védekezni a férfiak, mint hogy kivonják magukat a nőuralom alól és függetlenítik magukat tőlük.
Ezt a nők harcolták/ják ki maguknak és ezt szomorúan látom.
Ezt nevezik ok és okozat összefüggésének.
Nyolcas voltam
Igen azt én is úgy gondolom, hogy nagyon átesett már a ló túloldalára a dolog. Ezért is írtam ugye, hogy a nőket sajnos már alapból megbélyegzik sokan ezzel, pedig én például nagyon nem vagyok férfi gyűlölő, csak fontos számomra az egyenjogúság, ennyi. De sok férfitársam egyet is ért velem ebben. De nekem valahogy nagyon neü tetszik már ez a szintű széthúzás a két nem között, szerintem nagyon szomorú. Bár nálunk talán tényleg kevésbé tapasztalni, de hol marad a tisztelet már egymás iránt..?
Egy darabig jó dolgokat hozott magával a feminizmus, de szerintem már magunk alatt vágjuk a fát. A nők nem fognak ennyi mindent elbírni a vállukon. De ezáltal a férfiak felé is nőtt az elvárás ez ilyen vice versa dolog..
Egyébként sokat néztem utána ennek a témának, hogy miért, hogyan fajult ez el ennyire és a Somának volt erről egy érdekes felvetése egy talkshowban. Miszerint az "evolúciós elnyomás" jött elő a nőkből, ami nagyon veszélyes a mai társadalomra. Ez olyan dolog, mint mondjuk a lelkileg átöröklött traumák családon belül stb. De ha nem is hiszünk a mende-mondákban, egyszerűen mai nők hallunk róla, olvasunk róla, látjuk a történelemben és hát na.. Nem egy felemelő érzés. Oké hogy a múltban történt, de ennyi erővel a magyar nép mai mentalitása is köthető a történelmi kudarcokhoz. Szóval volt oka a feminizmusnak, csak kezdi átvenni ezt az erős, veszélyes vonalt.
Bár(!) Hozzá kell tennem, hogy mikor mélyebben belenéztem az MGTOW rejlelmeibe, ott is elég durván jelen van a nőgyűlölet DE nem általánosítok ez alapján, ahogy azt a feminizmussal teszik, mert ez egyénileg tényleg mindenkinek szíve joga, de a nőgyűlölő részének nem érdekel a picsogása, szerintem az egy hiszti csak. Mindenkit érnek atrocitások, kit több, kit kevesebb, de ne indítsunk belőle mozgalmat, mert na, azért kezdi kinőni magát ez is..
Lehet nem lesz közkedvelt a válasz, de szerintem ez csak egy hiszti a férfiak részéről, amivel "vissza akarnak vágni" a feminizmusra. Valaki itt írta is: trauma miatt lett benne egy ilyen nőgyűlölő hozzáállás és ezt most ők hangoztatják is. Igen, hangoztatják, mert ha ez annyira nagyon magánügy lenne, el se nevezték volna és nem terjengene a neten. Eddig is voltak ilyen férfiak mégsem lett ez elnevezve, meg foglalkozva vele. Tényleg sok megnyilvánulásukban a nőket szapulják. Aztán mutogatnak a feministákra, hogy férfigyűlölők. Ugyanazt csinálják, csak a másik oldalról. Hiszti. A feminizmusnak volt értelme, el is értek vele jópár dolgot, ennek nem sokat látok, mert bocsánat azt ne adják már be sehol, hogy a férfiak el lennének bármilyen szempontból nyomva, mert kiröhögöm.
Egy nő, aki nem feminista, mégis így gondolja.
A feminácikat utálom, mert végtelenül szűklátókörűek, csak a saját érdekeiket képesek nézni, férfigyűlölők, többletjogokat akarnak kiharcolni, hatalmat akarnak, elnyomni és kasztrálni a férfiakat. Egy feminácival sose kezdenék kapcsolatot, ezért ha valaki feministának vallja magát, onnantól óvatosan kezelem, amíg ki nem derül, milyen is valójában.
A MGTOW-okat meg tudom érteni, mint reakciót az elmebeteg feminácizmusra, bár szerintem sok valódi nőgyűlölő is van köztük, akikkel abszolút nem tudok szimpatizálni.
Szerintem a legfontosabb dolog az az életben, hogy meg kell tanulnunk nyitott szemmel járni, kevésbé önzőnek lenni, jobban odafigyelni a másikra, mit akarhat, és jobban megnézni, kivel kezdünk. Mert vannak szemét nők és szemét férfiak, és mindig is lesznek. Erre szerintem nem az a megoldás, hogy egyik, vagyik másik szélsőséges mozgalom mellé álljunk, hanem hogy tudatosabban éljünk, és figyeljünk másokra, mert a világ veszélyes, és sajnos a saját érdekünkben nekünk kell észnél lenni, különben valaki könnyen kihasználhat és kikészíthet.
Röviden úgy is mondhatnám, hogy férfiként különbséget kell tudni tenni a nő és a picsa között. Én az utóbbit is szeretem, de sose bíznék meg benne, és nem kezdenék vele kapcsolatot. Maximum flörtölésre és szexre jó, de még azzal is vigyázni kell, nehogy kihasználja a helyzetet. Nőként pedig szintén különbséget kell tudni tenni a férfi és a seggfej között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!