Mit gondolnál egy olyan emberről, aki több egyetemet is elkezdett és félbehagyott huszonéves korában?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 22:11
1/20 anonim válasza:
semmit, lehet semmire nem viszi, lehet mindent elér amit akar, nem ettől függ
3/20 anonim válasza:
Csatlakozok az elsőhöz...lehet valamiben megtalálja azt amit szeret.
Ezt leszámítva elég nagy f..ág amit csinál, ha nekem úgy ment volna a gimi hogy egyetemre is mehessek, akkor összetettem volna a két kezemet.
4/20 anonim válasza:
azt hogy túlságosan rá van pörögve a diploma-témára. ha nem megy, akkor minek nem csinál inkább valami hasznos képzést helyette? de ő dolga, nem az én életemet cseszi el, max az övét meg a szüleiét.
5/20 anonim válasza:
Nem gondolnék róla semmit, mert ez önmagában kevés információ ahhoz, hogy megítéljem. Hát nem mindenkinek jön be elsőre, amit választ, és hosszú idő ahhoz elvégezni, hogy végigvigye azt, ami nem tetszik...ismerek olyat, aki a 3. Egyetemet is elkezdte, mar rég átcsapták fizetősre, de ott is bukdácsol, lassan 30 éves. Sztem neki nem kéne erőltetnie már...De olyat is ismerek, akinek a sokadik választása bejött és most boldog vele. Helyzetfüggő abszolút.
6/20 A kérdező kommentje:
Igaznak érzem, amit a 4-es mond. Én úgy voltam vele, hogy amíg nem tudom, mit akarok kezdeni a diplomával meg magammal utána, és nincs határozott célom azon kívül, hogy "legyen már még egy diplomám" addig nincs értelme, mert nem érzem, hogy miért tanuljak. Szerintem úgy van értelme csak, ha már tudom nagyjából, mit is akarok vele.
2021. ápr. 1. 08:18
7/20 Sunshinedoll válasza:
Semmit, nem mindenkinek való az egyetem, ezzel nincs baj.
8/20 anonim válasza:
Az ilyen embernek csak a munka gyümölcseire van szüksége, - munkát nem akar mögé pakolni.
9/20 anonim válasza:
Vagy nem tudja mivel akar foglalkozni vagy nem neki való szakokat kezdet el vagy neki való csak nem tud tanulni
10/20 anonim válasza:
Valószínűleg későnérő, de lehet más baj is van a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!