Mit szólnál, ha elkezdenék chipelni az embereket?
Figyelt kérdés
Szerintem nem lenne olyan ördögtől való dolog, mert pl. egy eltűnésnél sokkal nagyobb esély lenne az illető megtalálására vagy a chip az egészségügyi állapotot is figyelné ami gyorsíthatná az orvosi ellátást is stb.2021. márc. 31. 19:39
1/11 anonim válasza:
Miért? Szerinted a telefonban nincs chip? Nincs adószámod? Bejelentett munkahelyed? Még a kocsidról is tudnak mindent. Nem kell chip - attól nem fognak az orvosin gyorsabban ellátni.
2/11 anonim válasza:
Mindannyiunk chipelve van. Ott lapul a zsebünkben.
3/11 A kérdező kommentje:
A telefont könnyebben el lehet veszíteni, mint a testünkben lévő chipet...
2021. márc. 31. 19:44
4/11 anonim válasza:
Miért, te beleegyeznél abba, hogy GPS jelet továbbítson a benned lévő chip? Mert én azon nyomban kivágnám magamból. :)
5/11 anonim válasza:
Nem, nem kutya vagyok. Ha valaki chippeltetne, akkor kb. kiadod a tested feletti korlátodat. Ha el akarsz tűnni/menni, megteheted, mobil letesz, kp felvesz, oszt' csá.
Ha belennél chippelve ki ellenőrzi hogy hova mész? A chip szolgáltató? A kormány? Egy NGO?
Adj a az észak kóreai kormánynak meg kínának ilyen ötleteket, díjaznák...
6/11 Sunshinedoll válasza:
Fölösleges, mindenki kezébe oda van ragadva a telefon :D
7/11 anonim válasza:
Telefon nem elég nekik. Majd ezt fogják akarni úgyis. Olyanok vagyunk már tényleg mint a kutyák.
10/11 anonim válasza:
Megszaporodna az Óz, a csodák csodájában szereplő bádogemberhez hasonló felszerelésben kószálók létszáma, - ők lennének az "árnyékemberek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!