Ti hogy kezelitek az olyan embereket, akik minden ok nélkül elkezdenek kötekedni, b*szogatni benneteket?
Nem foglalkozni vele, elkerülni az ilyen s...fejeket, vagy még jobban megsérteni, illetve addig várni amíg kiborul a bili és neki esni?
Mi a legjobb megoldás erre?
Nem ilyen környezetben szocializálódtam, ezért gondot okoz a mostani környezetemben kezelni az ilyen embereket.
Azt hittem huszonéves korukra az emberek komolyabban tudnak viselkedni, jó nagyot tévedtem.
Hogy konkrét legyek, elkezdtek cigányozni csak azért mert zűrös környéken vagyok. Hiába mondom, hogy én se b..szogatom őket, örülnék, ha ők sem engem, nem hatja meg őket.
Nekem is volt ilyen emberekkel dolgom, méghozzá sok. Nekem az vált be, hogy rájuk hagytam, mondják nyugodtan, kit érdekel alapon.
Persze ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek, ha kell lépj fel, egyébiránt meg hagyd őket a fenébe, a legkevesebb erőfeszítést se érdemlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!