Halottatok már ilyen életfelfogást???
Figyelt kérdés
mire éllek csupán arra a pár percre mikor önkielégítést végzek és eluralkodik rajtam az eufória ezért éllni???? vagy azért hogy reggel iszom a kávét és jól vagyok pár percig utánna ismét rosszul,vagy ,hogy eszem egy kicsit persze azt sem ehetek amit kívánok hozzáteszem már féléve vizet iszom és sokat sem eszem még is nem nagyon fogytam furcsa ,vagy hogy alszok egy jót eggyáltalán minek kelek fel arra fáj folyton az operált derekam és rokkant vagyok arra pedig kapok 300 eurót valamit csinállok még a bringától is fáj mindene és reggel is úgy ébredek mint egy vén??? arra ,hogy ki sem lehet járni mert itt van koronavírus !! Mi értelme van ennek én gondolom így csak az életet????2021. márc. 31. 13:37
11/38 anonim válasza:
10, azt írod ha nem megy, szüntesse meg az életét? Senkit sem kéne öngyilkosságra rábírni.
13/38 A kérdező kommentje:
jah de ne ezt nézzük hogy van roszb hanem hogy jobb van aki saját lábán van van autója melelseg érdekli mert engem az se van barátnője vagy csaji és életképes ne azt hogy valkit baleset ért engem is ért baleset t=obsz=or voltam kórházban mint amennyiszer dicoban életemben ami elég szomorú tüdőgyuladás térd operáció derékoperáció lefogytam 80 kg nagyon k=ovér voltam halálra diétáztam magam egy idelyig jó is volt de utánna j=ott csak a pokolrajárás ami leírhataln leírhataln azóta is annak a nyomát dacolom és még a többi most meg it ül=ok alíg merem kiteni a lábamat a lakásból ráadásul itt ez a koronavírus stb
2021. márc. 31. 13:58
14/38 anonim válasza:
Na meg a helyesírásod sem a legjobb.
15/38 A kérdező kommentje:
bocsi ez elírtam !!!! az a lényeg ne azt nézzük kinek a rosszab hanem kinek a jobb!!
2021. márc. 31. 14:00
16/38 anonim válasza:
#11:
Senki nem írt öngyilkosságra rábírást. Szüntesse meg a szar életet és indítson el egy jobbat.
17/38 A kérdező kommentje:
jaj de hogyan kezdjek ujjat ha a mult ott van??
2021. márc. 31. 14:15
18/38 anonim válasza:
17, tudom közhelyes, de előre tekints és ne hátra. A jövődön csak te tudsz változtatni.
19/38 A kérdező kommentje:
de az amult befolyásolja ott van elmémbe !!!
2021. márc. 31. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!