Az teljesen ki van zárva,hogy egy kifejezetten kövér nő vonzónak és szépnek érezze,lássa magát? Vagy legalább jól érezze magát a bőrében?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a nagyon nagy méretű nők többsége nehezen fogadja el magát ilyennek.Van esetleg kivétel?
Én sokszor próbáltam éreztetni ekkora hölggyel,hogy számomra így szép és vonzó,nem volt könnyű elhitetni.
2021. márc. 31. 08:04
31/36 anonim válasza:
Nézd meg a randivonal.hu, parom.hu oldalakat is, a Randivonal elég nagylétszámú pl.
32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 31. 13:05
33/36 anonim válasza:
Olyan kell neked , aki duci és vak, mert ő nem látja, hogy milyen ronda és elhiszi, hogy szép. Sok sikert!
34/36 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kérdezed meg, hiszen voltak ilyen barátnőid!
36/36 anonim válasza:
Kérdező te szépnek látnád magad 192 kilósan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!