Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az teljesen ki van zárva,hogy...

Az teljesen ki van zárva,hogy egy kifejezetten kövér nő vonzónak és szépnek érezze,lássa magát? Vagy legalább jól érezze magát a bőrében?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a nagyon nagy méretű nők többsége nehezen fogadja el magát ilyennek.Van esetleg kivétel?

Én sokszor próbáltam éreztetni ekkora hölggyel,hogy számomra így szép és vonzó,nem volt könnyű elhitetni.

2021. márc. 31. 08:04
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

8-as: teljesen igazad van.Volt már pozitív tapasztalatom,de nem volt egyszerű elhitetnem,hogy sportos férfi létemre,vonzónak látok egy 192 kg-os nőt.

10-es:Lehet,hogy eltorzult a szépségideálom,ezzel nem akarok vitatkozni,de ez van,vállalom. Én valóban csak extrém nagy nőket szeretem.

2021. márc. 31. 09:00
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél neki durván hizlaló kajákat és mondd neki, hogy direkt veszel ilyeneket, nehogy azt gondolja, hogy fogynia kell, inkább híznia kellé, hogy nálad nyerő legyen. Az mindegy, hogy cukorbeteg lesz, vagy magas vérnyomással fog küzdeni, meg a csontjai ízületei is tönkremennek, nem beszélve a szívéről, ami nehezen tud ellátni egy hatalmas testet, szóval nagyon meg van/lesz dolgoztatva szegény szív.. De nem baj, lényeg, hogy a te perverziód teret kapjon.
2021. márc. 31. 10:17
 13/36 A kérdező kommentje:
Úgy állítod be,mintha én hízlalnám fel a nőket,vagy megparancsolnám,hogy legyenek még kövérebbek. A volt kövér kedveseimet kövéren ismertem meg,nem miattam híztak el. Az más kérdés,hogy nekem így tetszenek.Ez miért perverzió? Egyik barátomnak csak kifejezetten sovány,40-50 kg-os barátnői voltak. Ő is perverz?
2021. márc. 31. 10:47
 14/36 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egyikőtök sem perverz, mivel mindenkinek más az esete. És mivel már úgy ismered meg őket, hogy ilyen az alkatuk, nyilván akkor is ilyenek lennének, ha nem ismernéd őket, csak max kisebb önbizalmuk, önértékelésük lenne, mert nem tudnák, hogy pl neked így tetszenek.
2021. márc. 31. 11:12
 15/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, megkérdezhetem, hogy miért sportolsz? És egészségesen táplálkozol vagy egészségtelenül?
2021. márc. 31. 11:16
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

13

"Egyik barátomnak csak kifejezetten sovány, 40-50 kg-os barátnői voltak. Ő is perverz?"

Hány centihez voltak ilyen súlyúak?

Szerintem akkor lett volna perverz, ha anorexiás női lettek volna. Azok voltak?

2021. márc. 31. 11:18
 17/36 A kérdező kommentje:

A 14-es válaszolóval értek teljesen egyet.

Azért sportolok,mert szeretem csinálni.Megpróbálok egészségesen táplálkozni,nem biztos,hogy mindig sikerül.

2021. márc. 31. 11:28
 18/36 anonim ***** válasza:
Szóval te egészségesen élsz. Neked mi volt - mi lesz a hozzáállásod a kedvesedhez egészséges életmód tekintetében?
2021. márc. 31. 11:31
 19/36 A kérdező kommentje:

Sejtettem,hogy ez lesz a kérdés.....

A legnagyobb méretű kedvesemmel,aki 192 kg volt rendszeresen sétáltunk,megpróbált minél többet mozogni.Már leírtam: nem evett sokat,hormonzavaros volt. Kislány kora óta kövér volt,édesanyja extrém túlsúlyos.

2021. márc. 31. 11:37
 20/36 anonim ***** válasza:
48%
Ha hormonzavaros, tehát nem tehet róla, nem tud rajta változtatni, szóval biztosan jól esik neki, ha valaki elfogadja úgy ahogy van.
2021. márc. 31. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!