Az teljesen ki van zárva,hogy egy kifejezetten kövér nő vonzónak és szépnek érezze,lássa magát? Vagy legalább jól érezze magát a bőrében?
Tudom,hogy a nagyon nagy méretű nők többsége nehezen fogadja el magát ilyennek.Van esetleg kivétel?
Én sokszor próbáltam éreztetni ekkora hölggyel,hogy számomra így szép és vonzó,nem volt könnyű elhitetni.
8-as: teljesen igazad van.Volt már pozitív tapasztalatom,de nem volt egyszerű elhitetnem,hogy sportos férfi létemre,vonzónak látok egy 192 kg-os nőt.
10-es:Lehet,hogy eltorzult a szépségideálom,ezzel nem akarok vitatkozni,de ez van,vállalom. Én valóban csak extrém nagy nőket szeretem.
13
"Egyik barátomnak csak kifejezetten sovány, 40-50 kg-os barátnői voltak. Ő is perverz?"
Hány centihez voltak ilyen súlyúak?
Szerintem akkor lett volna perverz, ha anorexiás női lettek volna. Azok voltak?
A 14-es válaszolóval értek teljesen egyet.
Azért sportolok,mert szeretem csinálni.Megpróbálok egészségesen táplálkozni,nem biztos,hogy mindig sikerül.
Sejtettem,hogy ez lesz a kérdés.....
A legnagyobb méretű kedvesemmel,aki 192 kg volt rendszeresen sétáltunk,megpróbált minél többet mozogni.Már leírtam: nem evett sokat,hormonzavaros volt. Kislány kora óta kövér volt,édesanyja extrém túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!