Az teljesen ki van zárva,hogy egy kifejezetten kövér nő vonzónak és szépnek érezze,lássa magát? Vagy legalább jól érezze magát a bőrében?
Tudom,hogy a nagyon nagy méretű nők többsége nehezen fogadja el magát ilyennek.Van esetleg kivétel?
Én sokszor próbáltam éreztetni ekkora hölggyel,hogy számomra így szép és vonzó,nem volt könnyű elhitetni.
Furcsa fogalmaid vannak a szeretetről. Ha szeretsz valakit, nem a legjobbat akarod neki. Ha azt akarnád, akkor nem támogatnád az életveszélyes életmódot. Közel 2 mázsa akármilyen magassághoz is durván egészségtelen. Az ilyen kövérek nem élnek sokáig. Mindig fáj, zsibbad mindenük.
Ingyen cipelik ezt a hatalmas súlyt. Olyan, mintha mindig vinnél magaddal 1 zsák krumplit. Borzasztó.
#6 Azért a dolog nem olyan egyszerű, hogy akarok valamit, akkor meg is csinálom és úgy is lesz. Nyilván, ideális esetben igen, de most eltekintve attól, hogy sokszor egészségügyi okok miatt nem egyszerű a fogyás, nagyon sok kövér ember egyszerűen mentálisan nehezen szánja rá magát. Az is biztos, hogy a kövér embereket óriási utálat éri, mindenki jobban tuja, mi lenne neki jó, mit kéne hogyan csinálnia anélkül, hogy ismernék az életmódját meg egészségügyi állapotát, és azt is bebizonyították, hogy a további megszégyenítés nemhogy ösztönzi a kövérembereket a fogyásra, hanem kifejezetten káros a mentális állapotukra, aminek okán akár vagy az evésbe, súlyosabb esetben falásba menekülnek vagy akár olyan szintű stresszt ad a szervezetüknek, ami tovább nehezíti a fogyást. Ehhez messzire se kell menni, elég szétnézni az itteni kommentek között, milyen utálatot meg előítéletet vált ki valakiből az, ha egy totál ismeretlen, söt, fiktív ember kövér. Ezt a kövér emberek is érzékelik.
Az is biztos, hogy a mai trendi diéták közül egy laikusnak nagyon nehéz kiválasztani azt, ami valóban működik, ami egészséges és ami fenntartható.
Én nem sokat járok a fogyókúra topicba itt, de amikor ott vagyok, hihetetlen milyen szuperrapid meg káros diétákra esküsznek az emberek és miket ajánlanak egymásnak, az eszem megáll.
Szóval nem annyi, hogy aki akar valamit, az úgy is van lol, az élet más területén se, itt se.
Sok társkeresőre regisztrálj és a paramétereknél állíts be olyan kritériumokat (kg) mint amilyen nőt keresel és adatlapodra is írd ezt ki.
Sok helyen az intelligens programok csak a kritériumaidnak megfelelő partnereket jelenítik meg, illetve adatlapodat is a paramétereknek megfelelően ajánlják.
Van egy kis ellentmondás - nem nagy- a férfi és női testesztétika között. Amikor egy nő ideális lenne egy férfinak, akkor a nő még mindig elégedetlen. Amikor csontsovány, abból meg, legalábbis én mint férfi, nem kérek.
Szerintem nagyon jó hogy vannak olyanok, mint te, akik kedvelik a ducit, mert önbizalmat adhat nekik, bár a gyakorlat az, hogy nem hiszik el hogy szeretik.
Fent vagyok a Ducitárson,Goldengaten,de max. molett nők vannak csak,kifejezetten kövérek nincsenek. Sajnos....
29-es jól mondja:nehéz elhitetni egy nagyon kövér nővel,hogy számomra ő szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!