Kerülhet valaki olyan helyzetbe, amikor már csak az öngyilkosság lehet megoldás ? Én ezt érzem.
Már a napokban, hetekben is gondolkodtam ezen, de most friss élmény hatására nagyon felerősödött bennem.
Az évek sok sérelme, kudarcai, bántásai most gyűltek össze, egy mai rossz élmény pedig most hatványozta ezt.
Nagyon közel állok hozzá, ha tényleg nincs más kiút, akkor tényleg megölöm magam, aktív eutanáziával, beadatok valami szurit magamnak és véget vetek ennek a szenvedésnek.
pfff.... ennyire azért ne nézd hülyének :) biztos Ő is fontolgatja.
De a kérdést tuti nem azért írta ki, hogy le írd neki hogy menjen pszihológushoz... na bumm.
Igen, a többi embernek feldolgozhatatlan...még akkor is, ha vki akkor úgy érzi, hogy ez a jobb megoldás...
Kérdező, NE LEGYÉL ÖNGYILKOS!!!És tudom, írták már néhányan, hogy fordulj pszichológushoz, de tényleg ne dönts addig, amíg nem beszéltél vkivel, aki segít feldolgozni a problémáidat!
Teljesen megértem a helyzeted -még akkor is, ha nem annyira részletezted...
Én is hasonló, ingatag állapotban vagyok. Nekem is van, hogy egészen jól érzem magam a körülményekhez képest, mindenben igyekszem meglátni a szépet. Majd jön valami emberi megnyilvánulás, ami teljesen kibillent, & előkerülnek a negatív, pesszimista hangulatot, nyomottságot kiváltó hormonok.
Nálam is az emberi rosszindhlat, a bizalom hiánya ami kiveri a biztosítékot..
Nem egyszerű.
Főleg olyan emberekre találni, akikben valóban több a segítő & felemelő szándék,mint a lehúzó. De nem lehetetlen!
Ha gondolod, írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!