Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kerülhet valaki olyan helyzetb...

Kerülhet valaki olyan helyzetbe, amikor már csak az öngyilkosság lehet megoldás ? Én ezt érzem.

Figyelt kérdés

Már a napokban, hetekben is gondolkodtam ezen, de most friss élmény hatására nagyon felerősödött bennem.

Az évek sok sérelme, kudarcai, bántásai most gyűltek össze, egy mai rossz élmény pedig most hatványozta ezt.

Nagyon közel állok hozzá, ha tényleg nincs más kiút, akkor tényleg megölöm magam, aktív eutanáziával, beadatok valami szurit magamnak és véget vetek ennek a szenvedésnek.

2021. márc. 30. 14:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
28%

pfff.... ennyire azért ne nézd hülyének :) biztos Ő is fontolgatja.

De a kérdést tuti nem azért írta ki, hogy le írd neki hogy menjen pszihológushoz... na bumm.

2021. márc. 30. 16:58
 22/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy vannak rövidebb időszakok, amikor elmúlik ez a depresszió, de utána mindig visszazuhanok, ha jön valami rossz, márpedig az mindig jön. És a depressziós időszakok mindig hosszabbak, mint amikor átlag hangulatban vagyok.
2021. márc. 30. 17:02
 23/29 A kérdező kommentje:
És reménykedek, de utána megint pofáncsap valami, a sors, vagy az emberek és megint összezuhanok. Egyszerűen őrjítő ez...
2021. márc. 30. 17:03
 24/29 anonim ***** válasza:
13%

Teljesen egyetértek a 6. válaszolóval.

Még ennyit tennék hozzá:

[link]

2021. márc. 30. 17:26
 25/29 anonim ***** válasza:
66%

Igen, a többi embernek feldolgozhatatlan...még akkor is, ha vki akkor úgy érzi, hogy ez a jobb megoldás...

Kérdező, NE LEGYÉL ÖNGYILKOS!!!És tudom, írták már néhányan, hogy fordulj pszichológushoz, de tényleg ne dönts addig, amíg nem beszéltél vkivel, aki segít feldolgozni a problémáidat!

2021. márc. 31. 00:00
 26/29 anonim válasza:
65%

Teljesen megértem a helyzeted -még akkor is, ha nem annyira részletezted...

Én is hasonló, ingatag állapotban vagyok. Nekem is van, hogy egészen jól érzem magam a körülményekhez képest, mindenben igyekszem meglátni a szépet. Majd jön valami emberi megnyilvánulás, ami teljesen kibillent, & előkerülnek a negatív, pesszimista hangulatot, nyomottságot kiváltó hormonok.

Nálam is az emberi rosszindhlat, a bizalom hiánya ami kiveri a biztosítékot..

Nem egyszerű.

Főleg olyan emberekre találni, akikben valóban több a segítő & felemelő szándék,mint a lehúzó. De nem lehetetlen!

Ha gondolod, írj privátban!

2021. ápr. 1. 21:30
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy érzek,mint te. Nincs önbizalmam, utálom ezt a szar helyet, mert szinte minden ember gonosz. Nem bízok senkiben. Mindenki kihasználni akar, önzetlenül senki sem közelít... Aztán eldobnak. Vagy eltaposnak a saját érvényesülésükért. Munkahelyen megy a mobbing, kiközösítés fúrkálódás. Senki sem szeret. Saját magunkat kellene szeretnünk, de nem tudjuk, mert nem kaptunk szeretetet, mindig azt éreztették velünk, hogy nem vagyunk elég jók. Fogadjunk, hogy neked is valamelyik szülőd a hibás azért, hogy egy kupac sz@rnak érzed magad. Engem mindig másokhoz mértek, kritizáltak, sosem voltam elég jó. Mindenért én voltam a hibás. A szüleim meghaltak már, egyedül vagyok. Azt érzem, sosem fogok érvényesülni, mert letörték az önbecsülésemet. Szorongok emberek között, mert bántottak(lelkileg) . Mint egy kutya, akit vertek, nem bízik az emberekben. Megszólalni sem merek, mert attól félek erontok valamit. Én sem akarok élni.
2021. ápr. 3. 21:57
 28/29 Akemi Akita ***** válasza:
82%
Nem nem soha. A halál nem megoldás. Ilyenre ne is gondolj. Az élet nehéz.. Van hogy jobb van hogy rosszabb... Nem lehet mindig jó, de ez jelenti h élsz.. Van aki rákos és haldoklik, és arra gondol bárcsak több jutott volna neki az életből
2021. ápr. 3. 23:03
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 3. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!