Hogy tudnám anyukámat lebeszélni arról,hogy ne vegyen ilyen felesleges étrend kiegészítő porokat,kapszulákat?
Anyukám sajnos eléggé túlsúlyos és nehezen megy neki a fogyás. Sokszor ilyen fogyásos kapszulákkal próbálkozik,vagy turbó diétával.
Valahogy rá kéne vennem,hogy inkább egy táplálkozási tanácsadóval beszéljen,egyszer fel is vetettem a témát,csak aztán nem lett belőle semmi,mert mindig úgy volt,hogy majd,meghogy gyűjtünk rá..
Mondtam azt is,hogy a legfontosabb a kalória bevitel számolása lenne,de nem tetszett neki,mert azt mondta nem akar számolgatni minden egyes ételt. Valószínüleg a neten olvas rengeteg ilyen b@darságot a fogyásról. De mégis a legjobb lenne egy hozzáértőtől étrendet kérni nem?
"Tervezem,hogy megveszek egy csomagot a neten,ahol egy vacsora áráért étrendet küldenének neki,receptekkel,bevásárlólistával."
Először azért nem árt utána járni, hogy kiktől vásárolsz. Nagyon sok kontár van ebben a szakmában.
Semmi titok nincs ebben. Kevesebbet kell enni és meg kell nézni, hogy mit. Én 4 hónap alatt dobtam le 10 kg-ot azzal, hogy kiiktattam a fehér kenyeret, a lisztes szarokat, a cukrot/csokit és a nasikat az étrendemből. Használom az ellipszis trénert, jógázom és elkezdtem kocogni is.
Ha meg csokit akarok enni, akkor veszek cukormenteset. És mindenből fele akkora adagokat eszem mint azelőtt.
Nem kell ehhez szakember és nem kell agysebésznek sem lenni, mozgás kell és életmódváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!