Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik facebookon ruhákat és...

Akik facebookon ruhákat és kiegészítőket árulnak, ők hogy csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Vállalkozóként, vagy csak úgy elkezdik és kész? Nem lesz bajuk belőle? Rengeteg ilyen van..
2014. jan. 12. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ... Használt holmi esetén ( vagy új, lényeg, hogy nem olyant, amiből sok van..) Keresel egy olyan csoportot, ahol ilyenekkel foglalkoznak ( vagy csinálsz egy sajátot), feltöltöd a képeket, méretet, árat odaírsz, és ennyi.. :) Baj nincs belőle ( állítólag van 1 összeghatár, de nem biztos) Én már adtam el pólót ( nem volt több türelmem foglalkozni vele) :D

Viszont rengeteg könyvet vettem ott ( több tucattal), valamint ruhát, játékot. Most készülök feltölteni a kislányom kinőtt ruháit...

2014. jan. 12. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hiszem elég hülyén fogalmaztam, talán sikerül kihámoznod :D
2014. jan. 12. 02:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebayről rendelik meg a legtöbben, és eladják neten kétszeres áron :) Vagy használt ruhákat tesznek fel, és hirdetnek.
2014. jan. 12. 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Pl hirdető oldalakon sem mindenki vállalkozó. Amúgy 600.000 ft-ig nem adóköteles az effajta bevétel.
2014. jan. 12. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!