T.i sem tudtok jol aludni ha telihold van?
Engem is zavar. Egyébként fizikailag is hat az emberre, ahogy az ár-apály változásra is hatással van, hiszen az ember testének nagy százaléka víz.
Ezt egyszer egy mentős magyarázta el nekem, amikor nagypapámat kísértem éjszaka kórházba, mert a szíve vacakolt. Mondta a mentős, hogy sokkal több esetük van teliholdkor szívproblémák miatt. Nyilván elmeszesedett, beszűkült erekkel jobban megérzi az ember, mint fiatalon, de attól még mindenkire hat és egészségi állapottól függ, mennyire érzékeli.
#24: simán lehet. Én sem értettem ezt a fronterzékenység dolgot, amíg 30 felett el nem kezdődött nálam is :)
Pedig az csak +/-2% nyomásváltozás, felszállsz repülőre, fent 30% al alacsonyabb a kabinnyomás. Vagy lejövök egy hegyről akkor is van ekkora változás, attól megsem fáj a fejem, szóval fura dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!