T.i sem tudtok jol aludni ha telihold van?
Figyelt kérdés
En utalom a teliholdat, mert olyankor sosem tudok rendesen aludni, talan egy kicsit a kedvemet is elcseszi (nem tudom miert) olyan furcsa, rossz erzesem van tole es ugy alapjan veve nem hat ram jol.🤔😕 Ti hogy vagytok vele? Szeretitek? Vagy nem izgat titeket, nincs ratok semmilyen hatassal? Remelem nem csak en vagyok ezzel igy. Ja meg ha kicsit beszurodik a fenye az ablakon akkor az meg kifejezetten idegesit...2021. márc. 28. 22:38
11/25 anonim válasza:
Engem a telinap sokkal jobban zavar, mint a telihold, mert joval erosebben vilagit.
12/25 anonim válasza:
Én már évek óta éjjel dolgozok, nappal alszom. Van hogy besüt az ablakon a Nap és úgy kell aludnom. Pár hét, legfeljebb pár hónap alatt hozzá lehet szokni. Ha neked a Hold gyenge kis fényével problémád van, akkor ott nem stimmel valami.
13/25 anonim válasza:
Én elég jól tudok Farkasember létemre!
14/25 anonim válasza:
Engem is éveken át zavart, és azt hittem, a teliholddal van bajom. Aztán vettem egy totál sötétítő függönyt (nem azt a dekor szart, ami volt itthon), és azóta lőn: Tudok aludni teliholdkor is. Szóval nem magával a jelenséggel volt bajom, csak a fénnyel, ami nagyon zavart. (Nem azt mondom, hogy mindenkinél így van, de egy próbát megér).
15/25 anonim válasza:
Engem akkor zavar, ha bevilágít az ablakon. Arra sokszor felkelek és utána nem is tudok visszaaludni.
16/25 anonim válasza:
Ahaaa pont tegnap jegyeztem meg magamban. Sokkal nyugtalanabbul alszom és eleve nehezebben is megy a dolog. Függetlenül attól, hogy látom-e a holdat (tegnap egyenesen rám sütött, meseszép volt egyébként!).
De ilyenkor általában idegesebbek az emberek, több a közlekedési baleset is.
17/25 anonim válasza:
Mérlegben volt, az egyik legharmonikusabb jegy, mégis majdnem kicsináltuk egymást!
18/25 anonim válasza:
Itt még senki se aludt szabad ég alatt? El sem tudom képzelni, hogy az ablakon beszűrődő fény hogyan tudja valaki álmát befolyásolni.
19/25 anonim válasza:
Meg még oraatallitas is volt, az is bezavar az embernek.
20/25 A kérdező kommentje:
#12 jo hat en ilyen vagyok es kesz :)
#18 rengetegszer aludtam mar szabad eg alatt es imadom! Igaz egyszer se volt akkor telihold, es amugy akkor 15 perc alatt elaludtam!
#19 na az mondjuk lehet!
2021. márc. 29. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!