Mit csináljak, ha a nővérem mindenben leutánoz?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, évek óta ezt csinálja. Nem túlzok, mindig mindenben pontosan ugyanaz kell neki, ami nekem van. Ha veszek egy ruhát, addig kutat amíg meg nem tudja honnan van és rögtön megveszi. Ha felteszek magamról egy képet, leutánozza a “beállásom” és ugyanolyat csinál. :D Most nekem hosszabb a hajam, mint neki és görcsösen próbálja növeszteni akkorára, mint nekem van. Még a szobámat is le akarja másolni. Most ez csak pár dolog volt, de tényleg az élet minden területén ezt csinálja és már megőrülök tőle...2021. márc. 28. 09:43
1/7 A kérdező kommentje:
Kort illetően hozzátenném, hogy 20 fölött van már
2021. márc. 28. 09:47
3/7 anonim válasza:
#2 És? Attól még egy idegesítő dolog. Beszélj vele, hogy álljon le, de nagyon gyorsan
4/7 anonim válasza:
Borotváld le a hajadat kopaszra.
5/7 anonim válasza:
Csinálj olyasmit, amit nem tud leutánozni. Pl nyerj olimpiát. Szerezz orvosi diplomát, legyél elméleti fizikus, dönts meg egy rekordot
Vagy csinálj valami jót, ami hasznos és így dupla annyi lesz. Pl segíts beteg embereknek, árva gyerekeknek stb.
Egyébként nincs valami betegsége a nővérednek? Mert akkor legyél elnézőbb vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nincs betegsége. A hajamat nem fogom leborotválni, de köszönöm a válaszokat.:D
2021. márc. 28. 15:01
7/7 anonim válasza:
Te is utánozd le őt, hogy magára ismerjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!