Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha egy Gyógymasszőr csak...

Ciki ha egy Gyógymasszőr csak női vendégeket vállal nő létére?

Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 07:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Te döntöd el.
2021. márc. 28. 08:36
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Ez CSAK akkor lenne ciki, ha közben leszbikus ajánlatokat tennél nekik - NEM azt írtam, hogy leszbikus vagy, ne értsd félre, hanem az ilyen jellegü megjegyzések lehetnének csak problémásak -, egyébként azokat vállalod, akiket akarsz.

Viszont az esetleges hülye megjegyzések elkerülésére én nem közölném kategórikusan, hogy csak nöket fogadok, hanem ha férfiak jelenteznek, akkor "nincs idöpont" indokkal utasítanám el.

2021. márc. 28. 08:44
 13/29 anonim ***** válasza:
30%

Férfiként engem ez felháborít... Ez szexizmus.

Ha az egyik nemet kizárod, akkor minek választottál ilyen szakmát?

Gondolj bele, hogyha egy férfi vízvezeték szerelő nem menne ki hozzád mert nő vagy, egy férfi orvos nem vizsgálna meg mert nő vagy, vagy egy férfi könyvelő nem könyvelne neked mert nő vagy, az milyen lenne.

2021. márc. 28. 08:48
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha a férfiakat megszégyenítő eröd van akkot mitől parázol?
2021. márc. 28. 08:51
 15/29 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként meg sok kuncsaftot és pénzt veszítesz. Férfiak többet járnak masszírozni mint nők.

Persze h " erös vay nem volt panasz" hiszen a nők érzékenyebbek.

Egy építőmunkás pasinak gyúrjad a hátát órán keresztül... Beton a háta aztán abból csinálj tésztát...

2021. márc. 28. 08:54
 16/29 A kérdező kommentje:
A testi kontaktustol parazok, mert ért néhány kellemetlen tapasztalat a férfiak terén és félek hogy megismetlodik. A vízvezeték szerelőt pedig ne hasonlítsuk már a gyogymasszazshoz.. ott hol van testi kontakt?????? Sajnos igen is manapság sok férfinak más jut eszébe....
2021. márc. 28. 08:57
 17/29 anonim ***** válasza:
19%
És szád nincs? Ezt választottad tudtad hogy fogják kérdezni a happy endinget... Keress másik szakmát
2021. márc. 28. 09:11
 18/29 anonim ***** válasza:
20%

Ezt értem, de nekem például nem jut más eszembe.

Nem vagyok szexuális zaklató!

Ha prostizni akarnék, akkor prostihoz mennék és nem egy gyógy-masszőrnek fizetnék...

Ezt csak úgy mondom. Különben sosem voltam prostinál.

De nem is zaklattam soha senkit... Nekem rosszul esik, hogy csak azért nem mehetnék hozzád masszázsra, mert férfi vagyok és akkor biztos zaklatnálak szexuálisan.

Szerintem az az igaazszág, hogyha ilyen dolgoktól ennyire parázol és félsz a testi kontakttól, akkor nem neked való ez a szakma.

Értem, hogy volt férfiakkal negatív tapasztalatod, de ez akkor is olyan mintha egy orvos mondjuk félne a vértől.

2021. márc. 28. 09:15
 19/29 anonim ***** válasza:
24%

Te ezzel kvázi azt mondod, hogy minden férfi szexuális zaklató és nemi alapon zárod ki a szolgáltatásodból...

Ha egy fodrásznál egy roma egyszer nem fizet mondjuk és elszalad, akkor megteheti e hogy nem vállal többé romákat?

2021. márc. 28. 09:19
 20/29 anonim ***** válasza:
14%

De rengeteg hasonló példát fel lehet hozni és minden esetben az a válasz, hogy nem, nem lenne elfogadható...

Akkor az miért lenne elfogadható, hogy egy egészségügyi szolgáltatásból kizársz valakit kizárólag nemi alapon, akiről nem tudsz semmit (mi van ha mondjuk meleg, vagyis teljesen kizárt hogy zaklasson)...

2021. márc. 28. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!