Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen volt az ERASMUS?...

Milyen volt az ERASMUS? (Ahhoz szól a kérdés aki volt már)

Figyelt kérdés

Olaszországba mennék ki szállodai masszőrnek, nyáron, 3 hónapra (reméleg addigra a kovid már nem akadályoz).

Addig eljutottam hogy nyilván dolgozni kell (gondolom 8 órát?). Nem nyaralni megyünk ki, és hiába lesz meg addigra a végzettségem, pályakezdőként sokszor "alja munkát" kell végeznem.

Nem tömnek meg pénzzel, az ösztöndíjam kevés lesz, de ez teljes körű ellátás mellett nem akkora katasztrófa.

De aki volt kint, meséljetek, mit csináltok munkaidőn kívűl? Milyenek veletek az emberek? Magasak az elvárások? Bármilyen szakterület, bármelyik ország érdekel.

2021. febr. 22. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én Spanyolországban voltam. Az Erasmusos diákok csak ittak vagy csórók voltak, a helyieknek derogált angolul beszélni. Volt pénzem és egyedül is fel tudtam találni magam, de elég magányos voltam. Az egyetem jó volt, a teljesítés könnyū volt.
2021. febr. 22. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyogytornasz vagy?
2021. febr. 22. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Gyógymasszőr
2021. febr. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!