Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha egy Gyógymasszőr csak...

Ciki ha egy Gyógymasszőr csak női vendégeket vállal nő létére?

Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 07:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%

Hát én nem ertenem. Én is gyógymasszőr vagyok, nekem amikor dolgozok, ferfi-no egyaránt "csak egy test".

Ha valaki erre a hivatasra esküdött fel, akkor f.szsag ffit nem vállalni.

2021. márc. 28. 08:00
 2/29 A kérdező kommentje:
de a sok negatív tapasztalat miatt
2021. márc. 28. 08:07
 3/29 A kérdező kommentje:
Más ha egy dekoratív nő dolgozik masszorkent es más ha egy idosebb testesebb... másként néznek rá a ferfiak... ea némelyik elég tuskó
2021. márc. 28. 08:08
 4/29 anonim ***** válasza:
27%

Nem azért megyek masszírozni, mert helyes a hapsi.

Sőt az se érdekelne ha nő létemre nő masszírozz csak gyúrjon meg rendesen. De a női kezek gyengébbek nekem egyáltalán nem segít ha csak simogattok egy órán keresztül.

Engem csak a volt masszőr tanárom tudott megmasszírozni, mert abban volt erő. Mindenki csak bíbelődik

2021. márc. 28. 08:12
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem ciki, nyilván oka van annak ha valaki nem vállal férfiakat.
2021. márc. 28. 08:14
 6/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem ciki. Azt vállal, akit szeretne.
2021. márc. 28. 08:15
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát hozzám nem egy 130kg-s tiszta izom férfiak is járnak, akik ilyen erős kezű masszornel meg nem voltak (nő létemre), úgyh ezt a simogatos dolgot ne altalanositsuk lecci..😁

Egyébként meg én is 26eves masszőr vagyok, nem egy idős nő. De sose eszembe se jutna kihivoan öltözködni, amiből a ferfiaknak esetleg más jutna eszébe, pedig megtehetnem. Ja, és a viselkedesem sem ad rá okot. Akik beprobalkoztak, egyetlen határozott mondattal leállítottam, és megértették.

2021. márc. 28. 08:17
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

Persze van kivétel nekem is erős a kezem,de a 70%a semmit nem ért a masszáshoz.

Elkeni rajtam az olajat azt annyi. Hiába mondom h mehet erősebben elvileg ő erősebben csinálja... Hát jó

2021. márc. 28. 08:20
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem lehet általánosítani. En 32 éves nő vagyok, mindissze
2021. márc. 28. 08:27
 10/29 A kérdező kommentje:
Mindössze 55kg. Soha nem volt panasz az erőmmel kapcsolatban. Nem feltétlen a nagydarab emberek lehetnek csak erősebbek. 2. helyezett voltam 10 eve is szkander versenyen, férfiakat megszegyenitve. Szoval ez egy hülye felfogás. Itt en arra akartam kiterni hogy ha en csak a magam fajta nemueknek nyujtok masszazs szolgaltatast az hogyan festene...
2021. márc. 28. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!