Ciki ha egy Gyógymasszőr csak női vendégeket vállal nő létére?
Hát én nem ertenem. Én is gyógymasszőr vagyok, nekem amikor dolgozok, ferfi-no egyaránt "csak egy test".
Ha valaki erre a hivatasra esküdött fel, akkor f.szsag ffit nem vállalni.
Nem azért megyek masszírozni, mert helyes a hapsi.
Sőt az se érdekelne ha nő létemre nő masszírozz csak gyúrjon meg rendesen. De a női kezek gyengébbek nekem egyáltalán nem segít ha csak simogattok egy órán keresztül.
Engem csak a volt masszőr tanárom tudott megmasszírozni, mert abban volt erő. Mindenki csak bíbelődik
Hát hozzám nem egy 130kg-s tiszta izom férfiak is járnak, akik ilyen erős kezű masszornel meg nem voltak (nő létemre), úgyh ezt a simogatos dolgot ne altalanositsuk lecci..😁
Egyébként meg én is 26eves masszőr vagyok, nem egy idős nő. De sose eszembe se jutna kihivoan öltözködni, amiből a ferfiaknak esetleg más jutna eszébe, pedig megtehetnem. Ja, és a viselkedesem sem ad rá okot. Akik beprobalkoztak, egyetlen határozott mondattal leállítottam, és megértették.
Persze van kivétel nekem is erős a kezem,de a 70%a semmit nem ért a masszáshoz.
Elkeni rajtam az olajat azt annyi. Hiába mondom h mehet erősebben elvileg ő erősebben csinálja... Hát jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!