Járnátok színész lánnyal?
A helyzet a következő:
Nem olyan rég (<2hónap) össze jöttem egy lánnyal. Tényleg fullos külsőre, a személyisége is megnyerő, kedves meg minden. Azonban színészkedik egy színházban és most olyan jelenetet kapott, hogy smárolnia kell egy palival. Elmondtam neki, hogy nem örülök neki, de ilyeneket mondd, hogy ez csak munka, meg csak szájra puszi meg ilyenek, meg, hogy semmi érzelem... De mégis rosszul esik. Én is mondhatnám fordítva, hogy lesmárolok valakit és azzal mentem magam, hogy de semmi érzelem. Ezen kívül minden szempontból főnyeremény a lány. Most hagyjam emiatt ott? Ti mit tennétek?
Ostobaság emiatt felkapni a vizet, ez a munkája, Törődj bele vagy szakíts
Az a csók úgyis csak kamu
"Az önbizalmammal nincs gond. Nem mondanám magam nagy képűnek, de amit akartam a világon azt elértem."
Akármit is értél el, ha már előrre ezen spekulálsz, akkor a kisebbrendűségi komplexusodon és a koros önbizalomhiányodon ez semmít se változtatott.
Még azt is elfogadom, hogy egy hosszú csók után, lehet az emberben, egy természetes iszonyodás, de az egy fogmosással, szájöblítéssel elintézhető.
23F
Na figyelj kerdező én színész vagyok, az exem is az volt, hét évig voltunk együtt. A hét év alatt egyszer nem hozta úgy az élet, hogy egymàssal kell színpadon csókjelenetet csinálnunk, viszont más színészekkel igen, akàr még úgy is, hogy közben a párunk is a színpadon állt. A hét év alatt egyszer se csaltuk meg egymást.
Ha meg “ocsmány” partnert kell megcsókolni, akkor nem reklamál senki a rendezőnél, mert ez a munka és kész.
Ha ocsmány valaki, arról nem tehet, de ha mondjuk színész létére büdös vagy ápolatlan (ilyen viszont volt) akkor szólok neki, hogy előadás előtt legalább egy rágót rágjon el, ha már a fogmosás nehezen megy.
Az is egy munkahely, a többi színész is csak munkatárs, ennyi. Nem kell belelátni olyat ami nincs ott.
#13 vagyok
Ha színész lennék vállalnám a csók jelenetet számomra nem vonzó személlyel is.
Viszont én nem.vagyok színész, ellenben rajzolok és festek akár kérésre, és előfordul az akt, mint téma. Ott sem utasítom el a megrendelő kérését, csak mert nem jön be az általa választott személy, akiről készül a kép, pedig ott pucér emberekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!