Járnátok színész lánnyal?
A helyzet a következő:
Nem olyan rég (<2hónap) össze jöttem egy lánnyal. Tényleg fullos külsőre, a személyisége is megnyerő, kedves meg minden. Azonban színészkedik egy színházban és most olyan jelenetet kapott, hogy smárolnia kell egy palival. Elmondtam neki, hogy nem örülök neki, de ilyeneket mondd, hogy ez csak munka, meg csak szájra puszi meg ilyenek, meg, hogy semmi érzelem... De mégis rosszul esik. Én is mondhatnám fordítva, hogy lesmárolok valakit és azzal mentem magam, hogy de semmi érzelem. Ezen kívül minden szempontból főnyeremény a lány. Most hagyjam emiatt ott? Ti mit tennétek?
Én már eleve azért ott hagynalak, ahogy beszélsz a baratnodrol.
Amúgy meg nem vagy normális. Ez kb olyan, minthogy ne menjen el nőgyógyászhoz, mert az meg megfogja a p.cijat.
Pedig mindkét helyen csak munka folyik.
Az ilyen jelenetekben a csókok nagyrésze kamu. Nyilván fura a helyzet neked, engem is furán érintene, de szerintem ezzel idővel meg lehet barátkozni. Én el tudom fogadni.
Egyébként tökre nem olyan, mintha random érzelem nélkül smárolna valakivel mondjuk részegen. Ez a munka része, és valószínűleg nem igazi.
Színházban színészkedek. A legtöbb csók nem igazi, hanem ahogy a #10-es válaszoló is írta, trükközéssel oldható meg. Ilyen, amikor úgy tartjuk a fejünket, hogy csak úgy tűnik, hogy valódi a csók, holott legfeljebb csak az orcáink érintkeznek.
Amikor pedig valódi csók történik, az is inkább csak egy gyors "szájra puszi" és semmit nem jelent. Azért rossz a hasonlatod, mert te szimplán "bosszúból" csinálnád, holott a lánynak ez a munkája része és neki semmit nem jelent. A barátomat például nem zavarja, mert ahogy ez sem igazi, az se igaz, amikor pl. egy színésztársam felpofozott, mert ez szerep, nem valóság.
Ha ezt nem tudod elfogadni, jobb, ha még most szakítotok.
24/L
A barátom például festészettel is foglalkozik. Többször festet aktot nőkről, volt, hogy csak ketten voltak. Szerintem ez is teljesen rendben van, szóval nem kéne nemekre bontani a dolgot.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!