Egy radikálisan új élethelyzetet jelent, amihez villámgyorsan kell(ene) alkalmazkodni. Embere válogatja, kinek hogy sikerül ez.
Nem megbolondulásnak, hanem egyfajta identitáskrízisnek nevezném, hiszen a lottónyertes élete a feje tetejére áll.
2021. márc. 27. 17:06
12/24 anonim válasza:
Olvastam egy cikket erről, hogy egy felmérés szerint az amerikai lottónyertesek 80%-a 5 éven belül fizetésképtelenséget jelent. A mögöttes ok pedig a túlköltekezés. Nem születtek gazdagságba és nem tudják kezelni a pénzt, így 5 éven belül még rosszabb anyagi helyzetbe kerültek mint előtte. A cikkben megszólaltak azok is akik a kivételes 20%-hoz tartoztak és ők azt tanácsolják, hogy szerezz egy jó könyvelőt és fektesd be. Én is ezt tenném.
Másrészt olyat is hallottam, hogy ezeknek a lottónyerteseknek 90%-a hazugság. Sok közülük több ezer lottószelvényt vásárolt és csak visszanyerte az árát. Azt gondolom, erről ennyit.
2021. márc. 27. 17:25
13/24 anonim válasza:
hmm, vennék egy autót, egy lakást is talán, és elmennék abba az iskolába, ami momentán túl drága nekem hogy odamehessek. (belsőépítészet magánegyetem). meg ha nagyon-nagyon sokat nyertem, két erős gépet játszani, egyet nekem, egyet az öcsémnek.
2021. márc. 27. 17:42
14/24 anonim válasza:
#11 akkor áll a feje tetejére, ha nem tudja kezelni. ugyan úgy bejárhat dolgozni, és élheti az életét.. csak kap választási lehetőséget.
2021. márc. 27. 18:00
15/24 anonim válasza:
Egyébként lehet az egész lottó, meg hogy ki nyer, előre le van zsírozva, meg van bundázva. Majd akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom személyesen a győztest...
2021. márc. 27. 18:03
16/24 anonim válasza:
Láthatnád is a győztest csak akkor sem tudnád, hogy mi van az egész mögött.
2021. márc. 27. 18:12
17/24 anonim válasza:
Szerintem bunda az egész, le van előre zsírozva, hiszi a piszi az egészet... Hogy Gipsz Jakab nyer 5 milliárdot csak úgy, hagyjuk már... Meg mennyii esélye az 5 találatnak, 0 % kb.... Valami csókos tuti dobja a nyerő számokat ismerősnek, rokonnak, és jé, bingó... Telitalálat.
2021. márc. 27. 18:15
18/24 anonim válasza:
3-as egy Toyota Supra 25 milló forint, miért is verném el a pénzt? Vagy hogy érted? elég fogyatékos vagy.
2021. márc. 27. 18:52
19/24 anonim válasza:
Ha jó sok milliót nyernénk...
Kifizetnénk a lakás hitelt és vennénk pár ingatlant. Adnék tesómnak egy házat, mert nincs nekik.
Amúgy elsőnek leülnék átgondolni a dolgot, hogy mit hogy. De az ingatlanba belefektetnék valamennyit. Segítenék a családnak, illetve állatmenhelyeknek adományoznék és a beteg gyerekeknek.
2021. márc. 28. 01:15
20/24 anonim válasza:
Nincs ebben semmi misztikus. Aki ostoba barom, az penz nelkul, es sok penzzel is barom. Egy ertelmes emberen ez nem valtoztat, a hulye is hulye marad, legfeljebb tobb lehetosege lesz hulyesegeket csinalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!