Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon jobb szinglinek lenni...

Vajon jobb szinglinek lenni mint párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az elönye illetve a hátránya?

#szingliség#párkapcsolat#vélemények#2021#nők#pasik
2021. márc. 25. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem szingli is lenni, de ma már férjnél vagyok és ezt nem cserélném le soha semmire. :)

Egyébként tenyleg mindkettőnek megvannak az előnyei.

Ha jóban vagy önmagaddal a szingliség sem a vilagvége.

2021. márc. 25. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Jobb egy jó kapcsolatban, mint egyedül.
2021. márc. 25. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Előnyei csak rövid távon vannak. Énidő, pihenésre, regenerálódásra, elmélkedésre. Nyugalom van, nincsenek veszedések.

De ezek egy idő után egyre nagyobb magányosságba fordulnak. Előjönnek a hátrányok: üres házba mész haza, egyedül vagy, nincs kihez szólni, nincs,aki felviditson, unatkozol stb.

2021. márc. 25. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem egyedül is lenni. Azt csináltam mindig, amit és amikor szerettem volna.
2021. márc. 25. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ milyen kapcsolat az alternatíva. Szeretek szingli lenni, lett volna lehetőségem változtatni ezen, de nem érte volna meg. Ha nem szeretek valakit, ő nem szeret, stb, ezer ok miatt lehet egy kapcsolat sokkal rosszabb a szingliségnél.

Persze alapvetően szerintem, ha egy jó kapcsolatról van szó (jelentsen ez bármit is) akkor az jobb, mint a szingliség.

Sőt, egy kapcsolat lehet rossz akkor is, ha jobb, mint a szingliség.

Viszont a "jó kapcsolat" elégséges feltétel ahhoz, hogy jobb legyen a szingliségnél.

2021. márc. 25. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Én most egyedül vagyok, sokat fejlődtem már 3 hónap alatt is. Személyiségileg és emberileg is, örülök, h kidobtak :) Amúgy ilyen rövid távon tetszik a szingli lét, de tervezek párkapcsolatot, ami jobb mint az előző. 25/F
2021. márc. 25. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja. Én szeretek egyedül élni és kalandozni.
2021. márc. 25. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Előny és hátránya is annyi, hogy "Senki nem szól rám, hogy mit-ho-miért-már" (by: Desperado: Kerek az élet).
2021. márc. 25. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem
2021. márc. 25. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kapcsolat feltétlen jobb a szingliségnél. Egy olyan kapcsolat, ahol megmarad a szabadsága az embernek korlátokon belül persze, ahol van énidő...egyetlen hátránya van: ha szingli valaki, akkor biztos nem fordul elő, hogy fél éjszakákat átvirrasztasz mert a másik horkolásától nem tudsz aludni.
2021. márc. 26. 05:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!