Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az, aki egy...

Milyen ember az, aki egy haldoklonak azt mondja, hogy "ha rám hallgattal volna, akkor nem kemozol"?

Figyelt kérdés

+5 évet nyert a kemoterapiaval, akkora volt a daganat. Ebből az 5 évből 4 év teljesen jó életminőségben.

Nagyon dühös vagyok az illetőre, mert egy nagyon közeli hozzatartozomnak mondta.

De különben is, ki mondd ilyet és miért okoskodik? Hogy lehet valaki ilyen szívtelen, hogy semmibe veszi a masik ember küzdelmét?

Elküldjem a bús pics@ba az ilyet?

2021. márc. 25. 09:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha rám hallgattál volna..."

Mért, ki ő hogy rá kelljen hallgati? Ő mondja meg mi legyen a másik életével? Hát nem! Mindenki a saját életéről dönt.

Mondd meg az ismerősődnek, hogy bármikor bárhogy dönthet, másnak NULLA köze van hozzá.

2021. márc. 25. 10:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiabálnám le , csak annyit mondanék, hogy megbántotta a beteg rokonodat és a családot is, szóval a jövőben inkább felejtsen el titeket, az ilyen érzéketlen megjegyzéseit, pedig tartsa meg magának.
2021. márc. 25. 10:45
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, veled vagyok!❤️
2021. márc. 25. 11:19
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Én is azt tudom tanácsolni (úgy láttam, hogy a mamámnál is bevált), hogy ha magától akar róla beszélni akkor hallgasd meg és biztasd, hogy minden rendben lesz. De ne sajnáld látványosan és ne szomorkodj, próbálj meg pozitív maradni mert az neki is nagyon sokat segít majd. :) meg el kell terelni a figyelmét, jó programokat csinálni stb.
2021. márc. 26. 09:13
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:) Nagyon kedvesek vagytok, nem sajnálom látványosan, én voltam szerintem az egyetlen a Párommal és az apukammal, akik mindig pozitívan álltunn a dolgokhoz és nem szantuk a helyzet miatt.

Sajnos már nagyon nem tudunk programot tervezni, mert nagyon gyorsan elfárad. De előtte igyekeztünk "programokat" szervezni. :)

Köszönöm még egyszer, mentek a.zoldek :) vigyázzatok magatokra és jarjatok szűrésre - meg ha nehéz is a covid időkben.

2021. márc. 26. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!