Milyen ember az, aki egy haldoklonak azt mondja, hogy "ha rám hallgattal volna, akkor nem kemozol"?
+5 évet nyert a kemoterapiaval, akkora volt a daganat. Ebből az 5 évből 4 év teljesen jó életminőségben.
Nagyon dühös vagyok az illetőre, mert egy nagyon közeli hozzatartozomnak mondta.
De különben is, ki mondd ilyet és miért okoskodik? Hogy lehet valaki ilyen szívtelen, hogy semmibe veszi a masik ember küzdelmét?
Elküldjem a bús pics@ba az ilyet?
Nem bantanek soha semmit, de leuvoltenem a fejét, hogy valaki az életéért küzd, O meg ilyen szívtelen @#$&@#, hogy ezzel semmibe veszi, azt amit elért...
Sajnos a daganatra már semmelyik kemo sem hat. Már növekszik és ezzel együtt romlik az állapota is, de hullámzó. Van, hogy jól van, hal'istennek a hospice segít, az étvágya viszonylag jónak mondható, fájdalmai már vannak - most épp az ellen küzdünk.
Nagyon rossz így látnom, elképesztő, hogy mennyire agresszív tud lennj egy betegség. :(
Mostanában kicsit soknak éreztem magam, mert idegesítően probaltam segíteni, gondoskodni...
Nekem mamám akarta mindenáron a kemót és sajnos nálunk többet ártott mint használt, fél éven belül romlott le nagyon durván az állapota. Én akkor elmondtam neki a véleményem, de a döntés nyilván az övé. De eszembe nem jutott volna az arcába vágni, hogy még mindig élhetne ha nem kéri a kemót.
Érzéketlen, tapintatlan f@szkalap. Megnézném ő hogy döntene ebben a helyzetben, amikor az orvosok közlik vele, hogy max 2 éve van hátra.
Köszönöm szépen a jó kivansagodat. :)
Probalom magam erősnek mutatni, mindig próbáltam magabiztos lenni, hátha kevésbé fél, nem tudom így utólag, hogy jól csinaltam-e.
Igyekszem, bár mostanában nagyon sokat sírtam, ami miatt lelkiismeretfurdalasom van, mert még nem ment el, csak nagyon rossz így látni és nem tudok érte semmit tenni, hogy jobb legyen. Tudom furán hangzik, de olyan furcsa érzéseim vannak. Legszívesebben helyet cserelnek vele, annyira el vagyok keseredve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!