Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg visszafejlődés részemr...

Tényleg visszafejlődés részemről, hogy gumikacsát szeretnék venni? 19/l

Figyelt kérdés

Említettem apámnak, hogy amikor legközelebb megyünk a kínaiba, majd veszek gumikacsát, de azért ő is nézzen, miközben járkál a sorok között - több szem többet lát. Erre mondja, hogy kisebb koromban, amikor nagyobb lettem, megjött az eszem és kidobtam. Most meg úgy tűnik, visszafejlődtem.

Ebben a lakásban nincsen kádunk, csak zuhanykabin. Nem is ahhoz szeretném, csak a lavorba, amikor áztatom a lábamat.

Ez tényleg visszafejlődés lenne, hogy gumikacsát szeretnék venni?

2021. márc. 23. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is az, ez teljesen rendben van. Én anno 12 évesen éreztem teljesen fogyatékosnak magam mert világító csillagokat akartam a plafonomra és apám hülyének és éretlennek titulált. Aztán évek múlva jöttem csak rá, hogy ezzel nem is volt probléma, inkább lányos, vagány, aranyos dolog volt, nem pedig gyerekes.
2021. márc. 24. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Á ez nem visszafejlődés, szeretnél egyet mert feldobja a hangulatot.

Igencsak vén vagyok már, de imádom a gumikacsákat.

[link]

/A LIDL-ben vettem./

2021. márc. 24. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!