Ez valami kötelesség? Törvénybe iktatták? Vagy te fogod megmondani, hogy másoknak mit kell bevállalniuk?
Én úgy tudtam a felek egymással leegyeztetik hogyan szervezzék meg a házimunkát..
2021. márc. 23. 13:12
2/24 anonim válasza:
Nem kell kivenni a részem a házimunkára. Erre találták ki a bejárónőt.
2021. márc. 23. 13:14
3/24 anonim válasza:
házimunkában*
4/24 anonim válasza:
Sehogy. Semmit sem segítenek,csak az ágyban döglés tévézés az megy.
Persze tisztelet a kivételnek...
5/24 anonim válasza:
Én főzök, takarítok, vasalok..
Ő füvet nyír, havat lapátol, kertészkedik, fát vág..
Együtt bevásárlunk.
Szerintem ez így oké, nem érzem, hogy minden rámszakadna, egyébként nem ritka, hogy hètvégén a férjem főz, mert szereti csinálni, olyankor mosogat is.
2021. márc. 23. 13:20
6/24 anonim válasza:
Nekem olyan szempontból nehéz, hogy én olyan családban nőttem fel, ahol ez teljesen megvalósult. Az apám is főzött, takarított, nekem ez a természetes. Na, képzelhetitek, mennyire könnyű olyan pasit találni, aki hasonlóan látja.. Az exem pl úgy tudta előadni, hogy felporszívózott (egy hónapban 1x), mint aki azt várja, hogy szobrot állítanak neki ezért. Úgyhogy sajnos a többségnek még egyáltalán nem természetes ez. Holott a legtöbb családban már a nő is éppúgy teljes munkaidőben dolgozik, mint a férfi.
7/24 anonim válasza:
Szerintem is megbeszélés kérdése. Amíg mindketten dolgoztunk, mindketten kivettük a részünket itthon. Mivel most én nem dolgozok, így én csinálok itthon mindent. (Én vagyok a nő)
8/24 anonim válasza:
Már apámnak is természetes dolog volt gyerekkoromban is, hogy kivette a részét a házimunkából. Öcsémmel ebben nőttünk fel, így neki is már ez lett a természetes felnőtt korára, gond nélkül ellátja magát. (én is, csak én nem férfi vagyok, a kérdés meg róluk szól)
2021. márc. 23. 13:21
9/24 anonim válasza:
Nálunk is van takarítónő.
Ő takarít, viszi mosodába a ruhát.
A kerti és általános karbantartói feladatokra vettünk fel karbantartót.
A mosogatnivalót meg felváltva tesszük a mosogatógépbe.
2021. márc. 23. 13:23
10/24 anonim válasza:
Ahogy ti megegyeztek.
Nálunk a párom szerel és karban tartja az autót. Ezen felül ő mossa el az edényeket, mossa a ruhákat.
Én pedig takarítok, rendet tartok és kiosztom neki a munkát (elromlik a csap stb.).
Főzni mindketten szeretünk, így azt mindketten szoktunk. Mindig magunkra, de úgy hogyha a másik kér ne legyen baj. Bevásárlást is ketten intézzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!