Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már, hogy beszóltak...

Volt már, hogy beszóltak neked az öltözködésed miatt?

Figyelt kérdés
Milyen ruha miatt szóltak be? Mi nem tetszett benne?

2021. márc. 22. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert topot hordok, nem melltartót. (16/69/81) Szűk körben, csak lányok.
2021. márc. 22. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon sokszor, mert általánosban nem akartam hordani a szúnyogcsípés melleimre melltartót, mint a többi lány. És ez most nem túlzás, tényleg akkorák voltak, mint két kicsit duzzadtabb szúnyogcsípés. Folyton azzal basztattak a hülye kisfiúk, hogy ,,hegyescsöcs". Aztán később azért, mert átütött a bugyim körvonala. Hát igen. Elég idióta egy társaság volt.

Anyám is szokta mondani, hogy miért mindig csak feketét hordok, és hogy ez undorító.

Más szerintem nem volt.

2021. márc. 22. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 A bugyi körvonalának az átütése tényleg nem elegáns.

Nem-lógó mellre valóban felesleges a melltartó.

2021. márc. 23. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok.

Kb 11 éves voltam. Ilyenkor még barbizni kéne, meg homokozni. Nem ezzel foglalkozni nekem se, és a külvilágnak se. Szerintem ebben a korban még nem kéne rákényszeríteni senkire hogy tangát hordjon, de én is akkor kezdtem. Pont emiatt.

2021. márc. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!