Van még ilyen személy, aki (sajnos) így vélekedik a párkapcsolatokról?
Vajon mitől van az, hogy nekem csak addig kell valaki, amíg nem látom a másik személyen, hogy érdekelném...? Miután kifejezte irántam a tetszését, rendesen megijedek és meghátrálok, csak a rossz tulajdonságait tudom látni.
Nem vagyok gonosz, sem önző; a fent megfogalmazott jelenség viszont tényleg annak hathat. Hátha tudtok ebben segíteni, vagy járt valaki hasonló cipőben.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
19/L
Ezekkel a "falakkal" véded magad a kedvesség elől.
Magaddal sem vagy kedves, hálás és törődő így azt gondolod hogy nem érdemled meg és ezekkel az "ítéletekkel" mész védekező reakcióba automatikusan (ami nem gond, nem gáz, nem rossz) de ezzel védve a befogadást, a kedvességet.
Tudom mert ezt csináltam én is. 23/F
Nem csak a párkapcsolatokról. Barátaim sincsenek igazán, csak "haverok", mert aki túl közel kerül érzelmileg, elkezd zavarni, és jönnek a konfliktusok. De szerelemben is volt már ilyen, meg olyan is, hogy én kellettem csak addig a másiknak, amíg ő nekem nem.
A szüleiddel milyen (volt) a kapcsolatod?
4-es, ez pontosan így van!
Valóban, csak haveri kapcsolataim vannak nekem is.
Érdekes, mert szüleimmel nagyon jó viszonyt ápolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!