Mire gondolnál, ha egy veled egyidős, ellenkező nemű személy rákérdezne, hogy szingli vagy-e?
Figyelt kérdés
Haveri kapcsolatban vagytok eddig.2021. márc. 6. 14:09
1/12 anonim válasza:
Arra, hogy túl öreg hozzám. Én 31 vagyok, egy 31 éves nő nekem már öreg.
2/12 anonim válasza:
Hogy nem tudja, kapcsolatban vagyok-e, ezért kivàncsi rá és megkérdezi.
3/12 anonim válasza:
Alapvetően ezt a kérdést nem érdemes első nekifutásból túlgondolni. Attól, hogy feltette ezt a kérdést még nem biztos, hogy akar is tőled valamit. Én azt javaslom, hogy menj bele a beszélgetésbe, bajod nem származhat belőle.
4/12 alletta válasza:
sima érdeklődésnek, beszélgetés kezdésnek venném. nem gondolnék bele semmi komolyat.
5/12 anonim válasza:
Semmit. Nem gondolkodom azon, hogy más miért tesz/kérdez dolgokat.
6/12 anonim válasza:
Azt válaszolnál neki, hogy "szingli vagyok, és te?" majd ő mondja, hogy igen/nem és megy tovább az életem.
Ha tetszik, akkor lehet gondolkoznék rajta pár napot, hogy miért kérdezte és ráírnék Messengeren, hogy dumáljunk, de ennyi😅
7/12 anonim válasza:
Ilyen nálam kizárt lenne, mert A, nincs haverom; B, nem vagyok egy Adonisz. Ha mégis ez történne, akkor sem gondolnék semmi pluszt a dologba bele.
8/12 anonim válasza:
Öhm...ha haverok vagyunk akkor szerintem tudná (hacsak nem rejtegetném, de nem hiszem hogy rejtegetném)
Amúgy semmit nem gondolnék, megmondanám hogy szingli vagyok-e, és ha esetleg épp szingli vagyok és akar valamit akkor szóljon. Sajnos nő létemre az ilyen-olyan jelekből nem értek.
10/12 anonim válasza:
Pont ugyanazt mint az 5-ősnek. Van akivel olyan viszonyban vagyok, hogy azt is tudom hogy az aktuális pasijával pontosan mikor keféltek. Semmi nincs ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!